Vezi med moškim in žensko ni mogoče pretrgati kar čez noč

Povezava med moškim in žensko se prepleta na fizičnem in tudi na duhovnem nivoju. Energija se izmenjuje: ženska svojemu moškemu daje svojo ženskost, moški ji daje svojo moškost. Tvorita edinstveno silo, Shakti, ki deluje kot en organizem. Ko je zveze konec, pa se je treba očistiti, preden lahko začnemo vlagati v nov odnos. Preberite, zakaj.

Vezi med moškim in žensko ni mogoče pretrgati kar čez noč (foto: profimedia) profimedia
28. 9. 2021

Izmenjava energije

Ko je moški vezan na eno žensko in ženska nanj, to blagodejno vpliva na njegov um, uspeh in blaginjo v življenju. Če eden od partnerjev vara, je ta vez pretrgana. Prikrajšani ste za Shakti energijo. V ženski naravi je, da se povsem prepusti enemu moškemu, ob njem cveti, se razvija, krepi svojo ženstvenost in je srečna. Moški pa pridobiva svojo moško moč in sposobnost za doseganje uspehov.

Zakaj je zvestoba pomembna

Srečni pari, ki so si zvesti, vedo, kaj je moč zvestobe. Kdor pa je suženj nedokončanih odnosov, težko gradi na takšni sveti povezanosti oz. jo verjetno nikoli zares ne izkusi. Težko ustvari kreativen in harmoničen odnos, ki bi ga izpolnjeval. 

Vsak odnos potrebuje zaključek

Vsak odnos je potrebno pravilno zaključiti. Med ločitvijo izkusimo boleča čustva in pomembno je, da te bolečine ne hranimo z obnavljanjem spominov in mučenjem samega sebe, da je ne zadržujemo, pač pa spustimo iz sebe. Dobro je govoriti o njej; najbolje se je o zamerah in težkih situacijah zaupati najbližjim ali terapevtu, ki zna nuditi varen prostor ter podporo pri predelovanju čustev. V nasprotnem primeru se rana ne more zaceliti in bolečina se vedno znova odpira.  

Po prekinitvi zveze je treba znati odpustiti. Partnerju in sebi. Srce se obnavlja z ljubeznijo, ampak kdor je še vedno v krču zaradi bolečin, ne more ne prejemati in ne dajati. Vedeti je treba, da je bolečina in z njo povezano žalovanje del naše osebne rasti.

Čas za obnovo duše

Po končani zvezi si je treba dati čas za okrevanje. Mnogi takoj vstopijo v drug odnos, svojo pozornost usmerijo na novo osebo, namesto da bi se najprej očistili stare energije in se razbremenili negativnih emocij in spominov. Ne dajo si dovolj časa. Nov odnos na takšnih temeljih ne more cveteti, saj je v njem še vedno veliko navlake iz naše preteklosti. Subtilno telo ni prečiščeno.

Strokovnjaki pravijo, da bi morali po dolgotrajni zvezi vsaj eno leto ali vsaj pol leta ostati samski, da se subtilno telo prečisti in pripravi za novo ljubezen in novo izmenjavo.

Zakaj se številne zveze in poroke končajo z razpadom? V mnogih primerih je to posledica dejstva, da so bili zgrajeni v neugodnem času, ko si človek ni opomogel od prejšnjega odnosa, se še ni očistil, ni premagal svoje zamere in jih je zgolj prenašal v naslednji odnos. 

econet.ru 

Preberite še: