Leto 2020 se bo zaključilo s POLNO LUNO v čustvenem RAKU

Zadnja polna luna tega leta bo v znamenju raka in sicer nastopi v sredo, 30.12.2020 ob 04:28 uri. Poglejmo si nekaj njenih značilnosti. 

Leto 2020 se bo zaključilo s POLNO LUNO v čustvenem RAKU (foto: pixabay) pixabay
29. 12. 2020

Leto 2020 se bo zaključilo s polno luno v raku: Kaj nam prinaša?

V tem času je pomembno, da kljub kaotičnemu in nenavadnemu letu, pogledamo, kakšne darove nam je to leto prineslo. Tudi če jih težko najdemo na prvi pogled, lahko vsakdo najde kakšen dar, ki mu ga je to leto prineslo.

Kaj smo se naučili? Kaj smo odkrili? Smo kot oseba zrastli? 

Potrudite se najti v vsem, kar se vam je dogodilo, žarke ljubezni in upanja. 

Za zaključek leta nam vesolje podarja polno luno v občutljivem in čustvenem raku. Zelo verjetno bodo v tem času čustva bolj ali manj intenzivno prihajala na površje. 

Vso čustveno breme, ki smo ga nosili na ramenih, predstavlja veliko težo, ki nas vleče k tlom in onemogoča lahkotnost življenja. Ta čustveni val lahko sedaj udari ob kopno. Lahko je intenzivno, a to je čiščenje in osvobajanje. Ni pa potrebe, da se zapletemo v stara čustva, pustimo jim, da se izrazijo, nato pa samo odidejo.

Naj vsa teža odide, da bomo lahko v novo leto vstopili z večjo lahkotnostjo!

Odprite vrata in spustite čustva iz sebe. To šepeta rakova polna luna. 

Raku vlada prav luna, zato se lahko sedaj izrazi v svoji polni moči. 

Luna predstavlja naša čustva, pa tudi občutek varnosti. Predstavlja našo sposobnost, da poskrbimo zase in za svoje čustvene potrebe. 

Veliko ljudi je prav v tem letu izgubilo občutek varnosti, vendar ta ni izgubljen. Vedno lahko sami ustvarimo varnost, udobje, ljubezen in toplino v svojem čolnu, ki mu pravimo dom. 

Rak predstavlja dom in občutek, da se počutimo domače v sebi. Večina nas je letos preživela mnogo več časa doma kot običajno. Kaj smo se naučili in spoznali v času preživetem doma? 

Prav tako prihaja v tem času sporočilo, da ni nikakršne potrebe, da bi se morali komu dokazovati. 

Poklicani smo vase. Poklicani smo, da poskrbimo za dom svoje duše. 

Zares prisluhnimo potrebamo svojega telesa, srca in duše. Poglejmo svoje strahove, vzamimo si odmor ter poskrbimo zase. 

10. januarja 2020 smo pričeli leto prav s polno luno v raku in sedaj ga končujemo z istim znamenjem. Razlika je morda v tem, da so naša čustva sedaj že bolj zmehčana, morda ne tako močna, da si lahko kljub vsemu ob koncu leta tudi odpočijemo. Sicer pa je občutenje zelo odvisno od vsakega posameznika. 

Morda bodo na tapeti naši občutki negotovosti. 

Morda bomo za svoj trud prejeli nagrade pomirjenosti. 

Morda bo resnični dar ta, da bomo spoznali, kaj vse nam je uspelo doseči, koliko smo zrastli in koliko smo v tem letu ljubili. 

Če povzamemo, nas rakova polna luna spodbuja, da izpustimo čustvena bremena in vse, kar ne želimo prenašati v novo leto. 

In da ni potrebno spuščati čustev skozi trpljenje, pač pa s tem, da si zgolj dovolimo biti. Dovoliti valovom, da zadanejo ob obalo, nato pa gredo nazaj proti morju.

Naj vas vibracije rakove polne lune osvobajajo ter vodijo nazaj v vaš notranji dom, kjer se počutite ljubljeno in varno. 

Povzeto po: foreverconscious.com