3 nasveti, s katerimi ženska v svoje življenje privabi zdravo moško energijo

V svetu, kjer prevladuje ranjena moškost, je včasih kar težko najti zdravo moško energijo. Preverite, kateri triki so vam pri tem lahko v pomoč.

3 nasveti, s katerimi ženska v svoje življenje privabi zdravo moško energijo (foto: Profimedia) Profimedia
1. 9. 2022

1. Opustite svoj "ščit" pred moškostjo

Mnoge ženske podzavestno ne zaupajo moški energiji, zato se želijo pred njo zaščititi. Tako pogosto nastane obrambni mehanizem, s katerim ženska prekomerno razvije svojo notranjo moško energijo. Če deluje predvsem v svoji moški energiji, bo tudi v svoje življenje pritegnila moške z večjo žensko energijo.

2. Vadite utelešenje svoje ženske energije

To je lahko neprijetno za žensko, ki je zatrla svojo žensko energijo, saj bo na ta način morala spustiti nadzor, začutiti svoja čustva in se prepustiti toku. Utelešenje ženskosti ne poteka skozi um. To se čuti skozi gibanje telesa. Globoka odprtost se zgodi takrat, ko se ženska popolnoma preda in prepusti svoji ženstvenosti.

3. Definirajte, kako se želite ob moškem počutiti

V današnjem svetu smo večinoma izpostavljeni ranjeni moški energiji, zato pogosto sploh ne vemo, kaj zdrava moškost je. Predstavljajte si, kako se želite počutiti z moškim. Varno, cenjeno, zaščiteno, videno, podprto? Ne pozabite, da je tudi to mogoče.

Prirejeno po: Jake Woodard