6 ritualov za manifestacijo

Naslednje tehnike vam lahko pomagajo pri manifestaciji vaših ciljev.

6 ritualov za manifestacijo (foto: profimedia) profimedia
22. 1. 2022

Če ste pripravljeni uresničiti svoje želje, nadaljujte z branjem naslednjih šestih ritualov, ki vam lahko pri tem pomagajo.

1. Izgovarjanje 

Eden od temeljev manifestacije je to, da svoje želje jasno izgovorimo oz. podamo jasno namero. Manifestiramo skozi energijo. Če želite pritegniti določeno službo, jo lahko začnete manifestirati tako, da rečete nekaj v smislu »Tako sem navdušen/a, da delam ...« ali »Uživam v svoji novi službi, ki je ...« Ponovite svojo manifestacijo nekajkrat na dan. 

2. Magija sveč

Element ognja lahko v svoj ritual vnesete tako, da sveče uporabite kot del vaše manifestacijske rutine: na list papirja napišite svoje namere, želje in manifestacije (pri tem bodite natančni). Nato jih na glas preberite in za vsako posebej prižgite svečo. Na koncu sveč ne upihnite, ampak le zadušite njen plamen. Sveče naj bi dobro delovale predvsem pri manifestaciji denarja.

3. Lunina magija

Upoštevanje luninih men pri manifestaciji je lahko zelo koristno. Čeprav lahko manifestirate kadarkoli (razen morda v času luninega ali sončnega mrka), pa so nekatere lunine mene v manifestacijskem smislu bolj močne kot druge. Mlaj je odličen čas za prakso manifestacije – vsak mesec lahko v tem času določite svoje namere, želje in manifestacije, ki jih želite uresničiti, in pomagal vam bo pri novih začetkih. Mlaj izkoristite tudi za to, da sprostite vse, kar vam ne služi več in ovira vašo manifestacijsko moč.

4.  Zemljina magija

Zemljo lahko v svoj manifestacijski ritual vključite tako, da kupite novo rastlino ali posadite seme, na katerega vežete in vizualizirate svoje želje. Nato vsakič, ko skrbite za rastlino in jo zalivate, ta čas izkoristite za razmišljanje o željah, ki ste jih »posadili«. Element zemlje vam bo pomagal, da te manifestacije lažje udejanjite.

5. Dnevno sanjarjenje

Kritičen del manifestacije je vizualizacija, zato je sanjarjenje popolna vaja, s katero si lahko razjasnite podrobnosti svojih želja. Vprašajte se, kako bodo izgledale vaše želje, ko se bodo uresničile? Kako se boste takrat počutili? Bolj oprijemljivo in realno, kot si stvari predstavljate, bolj močen bo učinek.

6. Vaja hvaležnosti

Eden najučinkovitejših načinov za manifestiranje vaše sanjske resničnosti je biti hvaležni za resničnost, ki jo že imamo. Ne glede na to, ali je vaše življenje na vrhuncu ali pa se soočate s težkimi časi, vam lahko vaja hvaležnosti pomaga, da vzpostavite mentaliteto obilja, ki je zelo pomembno za uspešno manifestacijo – čustva, ki jih s seboj prinese hvaležnost, imajo zelo močne učinke. Preprost način, da začnete prakso hvaležnosti, je ta, da vsak dan zapišete 10 stvari, za katere ste hvaležni. To vam bo začelo odpirati um, da boste na svet začeli gledati v bolj pozitivni luči namesto, da bi ga obsojali. To vam bo prineslo tudi več energije, ki jo lahko nato vložite v tisto, kar si želite.

Povzeto po: bustle.com