6 nasvetov, kako najbolje izkoristiti potencial tokratne polne lune

Počasi se zaključuje mesec februar in tukaj je polna luna, k prinaša zdravljenje, ki ga ob koncu tega meseca potrebujemo. 

6 nasvetov, kako najbolje izkoristiti potencial tokratne polne lune (foto: pixabay) pixabay
26. 2. 2021

Dopolnila se bo v soboto, 27. februarja ob 9. uri dopoldan. Dobro je, če njeno moč izkoristimo za čiščenje samega sebe. 

Nahaja se v znamenju device, ki prav tako poudarja zdravje, skrb zase in organizacijo dnevnih rutin. 

To je zadnja polna luna te zime in tudi tega astrološkega leta (oboje se zaključi v marcu s spomladanskim ekvinokcijem). 

Nanjo lahko gledate kot na priprave na spomladansko čiščenje srca, doma in svojega urnika. 

Poglejmo si nekaj nasvetov, kako kar najbolje izkoristiti potencial tokratne polne lune: 

1. Preglejte svoje cilje

Za nami sta že dva meseca leta, zato je polna luna odličen čas, da preverimo svoj napredek pri uresničevanju svojih ciljev. Se držimo svojih obljub samemu sebi? Še vedno prevzemamo odgovornost zase? Smo že naredili kakšen korak naprej k realizaciji svojih sanj? Če smo se že malce izgubili, je sedaj čas, da se postavimo nazaj na svojo pot. 

2. Ne oklepajte se svojih slabih navad. 

Polna luna je najboljši čas v ciklu za spuščanje odvečnega balasta iz našega življenja. Torej je to najboljši čas za prekinitev slabih navad, za čiščenje doma in čustev. Sedaj je čas, da poskušate prekiniti s svojimi nezdravimi mehanizmi delovanja, da pogledate nezdrave odnose in svoje lastno obnašanje v odnosih. 

3. Pozornost usmerjajte v zdravje in skrb zase

Devica predstavlja zdravje, wellness, čistočo... Če se kakorkoli zanemarjamo, pregorevamo ali izgubljamo ravnovesje med delom in prostim časom, bo sedaj to precej jasno. Naredite nekaj zase v teh dneh. 

4. Ne ignorirajte svoje čustvene prtljage 

Alarmi za vašo čustveno prtjlago se sprožajo. Ko prenašate veliko bremen, vas to upočasnjuje in na koncu vas izredno boli hrbtenica ter ste utrujeni. Devica je najbolj pozorna na podrobnosti in analitična, zato lahko z njeno energijo vidimo svoje težave s kristalno jasnino. Ampak, kaj boste storiti takrat, ko boste videli svoje težave? Takrat je potrebno postati praktičen, se soočiti z njimi iz logične in prizemljene perspektive. 

5. Bodite odprti za spremembe svojih načrtov

Zaradi vpliva Urana (planet nepričakovanih sprememb), lahko pride do prenečenj, ki jih niste pričakovali oz. načrtovali. Nekaj se razkrije, neka nova možnost se pojavi, srce začuti nekaj povsem drugače... Bodite odprti za spremembe in spustite nenehno potrebo po kontroli. Dajte prostor čudežnim spremembam usode.

6. Ne bodite preveč kritični

Devica je perfekcionist, zato vedno išče načine, kako izboljšati stvari. Sliši se super, vendar je potrebno biti pozoren, da ne postanemo prestrog kritik - predvsem do sebe. Polna luna obsije določene lastnosti, in lahko sedaj poudari prav to potrebo po popolnosti. Pomembno je, da vidimo svoje težave v odnosih, v čustvih in v vsakdanjem življenju, da se zavedamo, da jih moramo izboljšati, vendar da to počnemo na sproščen način. Ni potrebno biti ves čas obremenjen, strog in resen. Vsi imamo napake, zato se ni potrebno ničesar sramovati. 

Vir: bustle.com

Poglejte si še: Tokratna polna luna lahko deluje tudi pomirjevalno!

ali pa preverite, na katera znamenja bo polna luna najbolj močno vplivala