8 feng šuj nasvetov za več obilja

Feng šuj je starodavna kitajska veda o harmoniziranju svojega okolja, tako da uravnotežimo naravne elemente v njem. S tem ustvarimo specifičen ambient, odstranimo negativno energijo in/ali spodbujamo pretok pozitivne energije. Teh 8 feng šuj nasvetov vam bo pomagalo spodbuditi pritok energije obilja v vaše življenje.

8 feng šuj nasvetov za več obilja (foto: Pexels) Pexels
4. 3. 2020

1. Na majhen kos papirja napišite število 8. Ta košček papirja dajte v svojo denarnico. Število 8 je tudi znak neskončnosti, in ko ta znak daste v svojo denarnico, ustvarite tok energije, ki teče od vas in proti vam. Tako se bo denar, ki od vas odhaja, vrnil nazaj k vam.

2. V svojem domu, izbrani sobi ali pisarni v kot, ki predstavlja področje denarja, postavite kristal citrin. Ta kot je vedno kot sobe ali stanovanja, ki je najdlje od vhoda na levi strani.

3. Popravite vse pipe v svojem domu. Puščajoče pipe predstavljajo denar, ki odteka iz vaše denarnice ali bančnega računa.

4. Znebite se navlake. Navlake ustvarja stagnacijo in preprečuje, da bi po prostoru potovala energija obilja.

5. V vsako sobo postavite živo rastlino. Rastline predstavljajo okolje, v katerem se odvija rast.

6. V kot, ki predstavlja področje denarja, dodajte element vode. Nenehno valovanje vode bo poskrbelo, da tam energija ves čas kroži.

7. Ob vhodna vrata ali v kot, ki predstavlja področje denarja, postavite kipec žabe.

8. Če imate akvarij, naj bodo v njem tri ribice: dve zlati in ena črna. Zlate ribice prinašajo denar, medtem ko črne vpijajo negativno energijo, ki vam morda preprečuje, da bi obilje pritekalo v vaše življenje.

Namen teh feng šuj nasvetov je, da prepoznate in spremenite energijo v svojem okolju. Poskusite katerega in opazujte, katera metoda najbolje deluje za vas. Sicer pa je najbolj pomemben vaš NAMEN. Ko nekaj počnete z jasnim namenom, pošiljate tudi jasne misli v vesolje, kaj si želite. In ne pozabite, da je v vsakem primeru dobro, da vsake toliko časa spremenite energijo v svojem domu. Pa naj bo to nov dodatek, nova roža, nova svetloba... 

Povzeto po Awakening People, Kaja Regula

Še nekaj dodatnih nasvetov za oblije najdete tukaj.