Ali grem lahko k frizerju med retrogradnim Merkurjem? Kupim nov telefon? Si naredim nov tatu?

Merkur vlada trgovini, zato v retrogradnih fazah naj ne bi kupovali ali prodajali ničesar dragega in posebej vrednega. Pogosto lahko v tem času tudi ugotovimo, da želenega artikla ni na zalogi. Kako pa je z frizerjem, tatuji in novimi telefoni?

Ali grem lahko k frizerju med retrogradnim Merkurjem? Kupim nov telefon? Si naredim nov tatu? (foto: profimedia) profimedia
24. 5. 2022

Ali grem lahko k frizerju med retrogradnim Merkurjem?

Astrologi pravijo, da se v času retrogradnega Merkurja izogibajte drastičnemu striženju in drastični spremembi videza, saj obstaja velika verjetnost, da vam ta po koncu tega obdobja ne bo več všeč. Če gre za vašo običajno frizuro, pa seveda ni s tem nič narobe. 

Ali je dobro, če kupim nov telefon med retrogradnim Merkurjem?

Na splošno velja, da v tem času naj ne bi kupovali elektronike ali opravljali večjih - vrednejših nakupov, če to ni nujno. Seveda, če se vam pokvari telefon v tem obdobju, kar je tudi zelo mogoče, potem morate kupiti novega. Če pa gre za nenujen nakup, pa je dobro, da počakate do zaključka, ki je 3. junija.

Ali lahko kupim nov avto v tem času?

Velja podobno kot za telefon. Storite, če morate. Bodite le malo bolj previdni. 

Ali je dobro, če se tetoviram med retrogradnim Merkurjem?

Tako kot večje spremembe frizure, je dobro, če se upočasnite tudi glede tetovaž, saj obstaja velika možnost, da vam kasneje tatu ne bo več všeč.

Tokratni retrogradni Merkur se zaključi 3. junija 2022