Če je v domu nered, je zelo verjetno, da imate finančne težave

14. 9. 2023
Deli
Če je v domu nered, je zelo verjetno, da imate finančne težave (foto: profimedia)
profimedia

Vsaka stavba ima svojo energijo. In energija doma ter njena harmonija lahko vpliva tudi na obilje in finance znotraj doma. Zbrali smo nekaj nasvetov, kako izboljšati energijo vašega doma. 

Vhodna vrata

Če obiskovalec zlahka ne najde vaših vrat, jih prav tako ne more najti energija denarja in obilja. Vhod namreč predstavlja tudi vrata energiji, novim priložnostim in denarju.

Pravilo pravi: Če vaš poštar ne najde vaših vrat, jih tudi denar ne bo.

Temni vhodi torej onemogočajo prejemanje materijalnih dobrin.

Kaj lahko popravite? Ustvarite boljšo svetlobo na vhodu in dekorirajte vrata, kar bo jasneje pokazalo in nakazalo gostom in denarju, kje je vhod v vaš dom. Za svoboden pritok energije naj bi se vrata odpirala za 90°.

Nered

Če je v domu nered, polno prenatrpanih in neurejenih prostorov, ne morate biti presenečeni, če imate finančne težave. Nered lahko ustvarja finančne blokade in onemogoča plačevanje dolgov. Zaustavljena energija v delu prostora ustvarja nesposobnost večjih prihodkov in obilja.

Kaj lahko popravite? Čim prej počistite nered, pospravite stvari, ki jih ne potrebujete v škatle.

Kaj še povzroča težave v domu?

Umazan hladilnik: neplačani dolgovi.

Umazana pečica: težave s financami.

Umazan štedilnik: prav tako zagotavlja finančne težave.

Kako izboljšati pritok energije?  

Delajte na energiji vašega doma. Pred okna postavite lonce z rožami, da s tem oblažite odhajanje energije. Prižgite sveče – saj je to jang energija, ki osvetli mrtve točke doma, ki so lahko povezane tudi s stanjem financ in kariere. Okrasite vhodna vrata, obesite na vrata venček ali lep napis: Dobrodošli in tako povabite v vaš dom vse, kar potrebujete. Seveda pa se morate naučiti tudi odpreti roke in prejemati.

 fengshuitajne.com

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja