Divja ženska te lahko globoko prestraši... Zakaj?

Ne plaši te njena divjost. Le njen duh plaši tvoj ranjeni ego, zato jo želiš krotiti in popravljati, stlačiti v svoj okvir.

Divja ženska te lahko globoko prestraši... Zakaj? (foto: profimedia) profimedia
20. 1. 2022

Divja ženska divje ljubi čisto vse. Kar dela, dela z dušo in srcem. Ljubi te s silo, ki te lahko globoko prestraši. Vendar v tvoje življenje ni prišla, da bi te uničila. Prišla je, da okoli tebe zruši vse okove, ki so s teboj zrastli skozi življenje.

To ni podivjana ženska, ki želi voditi. Ona ve, kaj dela in si popolnoma zaupa.
Moški, ki svoje bolečine skriva pred svetom, lahko divjo žensko obsodi čarovništva. Vendar ona ne čara. Ona preprosto je in skozi njo teče božanska energija, ki premika njeno divjo naravo. Po duši je nežna in ranljiva.

Ne plaši te njena divjost. Le njen duh plaši tvoj ranjeni ego, zato jo želiš krotiti in popravljati, stlačiti v svoj okvir. A ona ne sodi v noben okvir. Za to, kar je sedaj, se ni urila le to življenje, vendar mnogo tisoč življenj. Zdaj je le prišel njen pravi čas, da dvigne ves prah, v katerem je tako dolgo prebivala.

Ravno z njeno divjo naravo se dotika tvojih globin in tvojega srca. In to te plaši le dokler ne veš, kdo si. Njena narava te sili, da pogledaš v vse svoje temne dele. Da se soočiš.

Ne želi te voditi. Želi, da postaneš moški, po katerem tudi sam hrepeniš. Do sedaj si spal v okvirjih iluzije. Prišla je, da te prebudi. Kaj boš od tukaj dalje naredil, je tvoja odločitev. Ne bo te čakala. Razvijanje z njo te bo popeljalo v nove dimenzije onkraj časa. Vprašanje je le, ali si pripravljen opustiti vse stare navade, način dojemanja in stare načine delovanja. Izstopiti iz laži in vstopti v resnico. Vprašanje je, koliko časa boš še odlašal. 

Ko se te bo dotaknila, tvoje življenje ne bo več kot je bilo. Stvarnik je v ta svet sedaj poslal to divjo ženska z njeno božansko naravo. Poslal jo je v svet, da ruši vse stare mite, da zruši vse tabuje in riše pot nove dobe. Skozi to žensko teče neskončna kreativna energija. Ona se ne pusti voditi nikomur, vendar ne želi tudi komurkoli vladati ali ga voditi, to ni njena naloga. Ona nosi preprosto sporočilo.
Le bodi to, kar si, zaupaj sebi. 

Zrastla je v skromnem okolju brez pristne ljubezni. V mnogih trenutkih v zelo nevarnem okolju. Vendar njena duša je vse to izbrala, da bo skozi težke bolečine, skozi težke lekcije in izzive samo sebe znova spet našla. 

Sklenila je pogodbo s stvarnikom, da bo svetu v ljubezni služila.
Njene narave ne zmoreš opisati le z eno besedo. Težko jo je opisati.
Njena čustva so neukrotljiva, kdor misli, da ji mora krotiti ali umiriti, lahko doživi huda razočaranja. Ona ni tukaj, da bi potrebovala kogarkoli, da bi jo ukrotil. Niti, da ji sledi. Prišla je povezovati. Prinaša razumevanje sile ljubezni.

To je ženska, ki svojo slavo doživlja v svoji notranjosti skozi svojo ranljivost, tihoto in milino. Toliko časa bo burila duhove med ljudmi, dokler se v sebi ne bodo pričeli prebujati. Njeno ogledalo obsije tisto, kar posameznik nosi v sebi. Kar vidiš v njej, sporočilo je tebi, da pozdravi v sebi.

Ta ženska je pretrpela veliko bolečin, bila obsojena čarovništva, bila tisočletja zatrta in zlorabljena. Zdaj se je znova vrnila v ljubezen, da bi svet prebudila.
Zdaj znova ve, kdo je. Končno si lahko dovoli biti, kar je in postati preprosto srečna.

Mateja Gabor