Draga Ženska, tvoja bolečina je tvoj največji dar

Draga Ženska, tvoja bolečina je tvoj največji dar (foto: pexels) pexels
22. 8. 2021

Draga Ženska, usedi se z mano v krog. Tvoja bolečina je tvoj največji dar. Ravno tako kot je moja zame. Če nama ne bi krčila srca, se ga ne bi naučili odpreti. Razumeš zakaj sva vsaka zase in za ta planet edinstveni in nenadomestljivi? Razumeš, zakaj ne moreva ohranjati avtentičnosti drugače, kot da vse svoje občutke prelijeva v tok, ki teče skozi naju in se širi navzven med druge? Razumeš, zakaj nama ni treba tekmovati in se primerjati? Ne poznam tvoje bolečine in ti ne poznaš moje. Zato se usedi z mano v krog in mi pripoveduj svojo zgodbo. Tako kot so to počele naše prednice.

Dragi Moški, vabim te, da mi slediš. Ne boj se. V beli obleki stojim bosa pred tabo. Slečena in umita. Zato se ne boj. Čuvaj mi hrbet, da bom lahko topila težke verige med nami, s katerimi smo zadušili ta planet. Spreminjala jih bom v zlate niti, ki povezujejo srca. To znam. 

Si predstavljaš, koliko zlatih niti se bo pričelo lesketati na obličju matere Zemlje? Lahko vidiš to? Če vidiš, mi čuvaj hrbet in me varuj. Moja notranja moč prihaja iz teme, ki jo nosim v sebi, teme, ki ustvarja življenje, teme, ki je tudi tebi nudila varno in toplo zatočišče na poti do svetlobe. 

Mati Zemlja nas roti, da se prebudimo iz transa in zaživimo resnico. To je moj klic. Zato mi čuvaj hrbet, dragi Moški in se ne boj moje notranje moči.

Najprej bom pozdravila sebe, nato Tebe in skupaj bova pozdravila cel planet.

Irena, preberite si celoten članek: Moška in Ženska energija sta drugačni, a povezani sta MAGIČNI

Poglejte še: Katera vrsta intimnosti je vašemu znamenju najbolj blizu?