IZBERITE LUNINO KARTO: Kaj vas čaka v mesecu juniju?

3. 6. 2023
Deli
IZBERITE LUNINO KARTO: Kaj vas čaka v mesecu juniju? (foto: Canva)
Canva

Izberite eno izmed kartic na sliki in preverite, kakšno sporočilo vam ta prinaša za mesec junij.

Za trenutek se ustavite in naredite tri globoke vdihe, da se povežete s seboj. Nato si dobro oglejte kartice na zgornji sliki in izberite tisto, ki vas v tem trenutku najbolj pritegne. Za tem spodaj preberite njen nasvet.

1. Naraščujoča luna: Ste zelo blizu dosega svojega cilja!

Izbira te karte simbolizira, da se bližate nečemu, za kar si že nekaj časa prizadevate ali želite. Ta mesec bo poln priložnosti, da uresničite svoj cilj. Vendar to ni končna karta, ki bi kot odgovor ponujala jasen “da” ali “ne”. Je bolj opomnik, da bo do cilja morda potrebno narediti še nekaj prilagoditev, in zagotovilo, da se nahajate na pravi poti. Če situacija postane napeta, se upopčasnite in previdno izbirajte svoje nadaljne korake, saj boste tako imeli več možnosti za uspeh.

2. Mlaj: Prihaja nov začetek

To je ena izmed najbolj obetavnih kart, saj je zelo pozitivno usmerjena in nakazuje, da se je začelo razvijati nekaj novega in razburljivega. Vesolje vam prinaša sporočilo, da lahko na nek način ali na določenem področju začnete znova. Če ste se v zadnjem času počutili, kot da ste se nekje zataknili in ne morete naprej, vas ta karta opominja, da se življenje odvija v ciklih - in prav zdaj se pomikate v novega. To vas bo navdalo z novim upanjem.

3. Polna luna v znamenju rib: Uravnovesite praktičnost in spiritualnost

Ste bili v zadnjem času z glavo tako v oblakih, da ste na nek način izgubili stik z realnostjo? Če je vaš odgovor da, vzemite to karto kot znak, da morate več pozornosti posvetiti svojim ciljem ter praktičnim korakom, ki vodijo do njihove uresničitve. Čas je, da najdete ravnovesje med svojimi dolžnostmi in svojimi sanjami. Če ste se znašli v zapleteni situaciji in se postavili v vlogo žrtve, je to sporočilo, da to vlogo čim prej opustite, saj nikomur ne bo prinesla nič dobrega.

Vir: Moonology Oracle Cards