Izberite število od 1 do 3 in preberite sporočilo vašega živalskega duhovnega vodnika za ta trenutek

Umirite se in naprosite naj vam živali prinesejo sporočilo za ta trenutek. Zaprite oči in globoko vdihnite ter si izberite eno izmed števil od 1 do vključno 4. Nato spodaj preberite, kaj vam sporoča posamezna žival in načine, kako interpretirati njena sporočila.

Izberite število od 1 do 3 in preberite sporočilo vašega živalskega duhovnega vodnika za ta trenutek (foto: profimedia) profimedia
15. 1. 2023

Delfin nas spominja na igrivost

1. Delfin:

Delfini simbolizirajo igrivost in globoko modrost. Pogosto nastopajo kot duhovni učitelji, ki vam pomagajo komunicirati. V keltski mitologiji delfini nastopajo kot varuhi vseh voda in če vas privlači to bitje, se verjetno tudi osebno zavzemate proti onesnaževanju voda in se trudite živeti v skladu z naravo. Delfini ponazarjajo tudi krog življenja - konec in začetek nečesa novega. 

Danes si torej privoščite več igrivosti!

Golob simbolizira mir

2. Golob:

Predstavlja mir, blagoslov in nove začetke. Če ste zaskrbljeni ali pod stresom, vam bo pokazal, kako najti v sebi nov vir energije in notranji mir. Lahko ga prikličete tudi pri vsakodnevni meditaciji in si predstavljate, kako leti - to vas bo navdalo z elanom, mirom in novo energijo. 

Danes pa si le privoščite več miru. 

Jelen je duhovna avtoriteta

3. Jelen:

V mnogih kulturah jelen simbolizira duhovno avtoriteto. Jelen se prikaže ljudem, ki so globoko senzibilni in intuitivni in s stiku z duhovnimi aspekti življenja. Jelen je pripravljen v trenutku spremeniti smer in se prilagoditi. Če vas je nagovoril jelen, ste verjetno zelo samozavestni in uspešni, navdihoval pa vas bo, da poskusite razviti več nežnosti in miline. Lahko vas tudi opomni, da prebudite otroka v sebi. 

Danes si privoščite razmislek o tem, kam greste - bo potrebno kako spremeniti smer?