Jutri bo mimo Zemlje letel velik asteroid, ki prinaša žensko energijo

V torek zvečer bo mimo našega planeta letel večji asteroid. Astronomi pravijo, naj nas ne skrbi. Astrologi pa pravijo, da asteroidi prinašajo žensko energijo. 

Jutri bo mimo Zemlje letel velik asteroid, ki prinaša žensko energijo (foto: profimedia) profimedia
18. 1. 2022

Mimo Zemlje bo jutri, 18. januarja, potoval asteroid! A brez strahu, saj nam ni nevaren. Nasa ocenjuje, da bo asteroid s premerom okoli en kilometer mimo Zemlje letel na razdalji okoli 1,9 milijona kilometrov. Za lažjo predstavo, to je približno petkratna razdalja med Zemljo in Luno. S prostim očesom ga ne bo mogoče videti, lahko pa ga bodo v večernih urah nizko na nebu opazili tisti, ki imajo teleskop.

Omenjeni astoroid so prvič odkrili v Avstraliji leta 1994, zato ima tudi takšno ime; 1994 PC1. Tako blizu pa ga po izračunih ne bo vsaj naslednjih 200 let. 

Zanimivo, da se to zgodi na isti dan kot imamo polno luno v raku. Prav tako imamo še retrogradni Merkur in retrogradno Venero. 

Asteroidi v naše življenje prinašajo žensko energijo

Astrologinja Lisa Stardust pravi, da večji asteroidi vplivajo na nas na Zemlji, tako kot drugi nebesni objekti in tranziti, kot je denimo retrogradni Merkur. Pravi, da asteroidi v naše življenje prinašajo žensko energijo. To potrujejo tudi grška mitologija. Astrološko gledano asteroidi vladajo bolj specifičnim področjem kot planeti. 

Polna luna predstavlja žensko energijo, prav tako asteroid. Morda je sedaj čas, da razmislimo o ženskem principu. 

Ženski princip je stanje miline, ki izvira iz srca

Kreacija, ki bo prinesla spremembo v naš obstoječi družbeni sistem, ni več domena patriarhalnega sistema, na katerem je zadnjih 5.000 let slonela naša zgodovina. Ta se ruši, saj v njem ni harmonije. Manjka košček, ki v zaključku starega in na pragu novega obdobja vse bolj prihaja v ospredje. To je princip ponovno prebujene in uravnotežene ženske energije.

Avtentični ženski princip je stanje miline in moči. Izvira iz srčno osrediščenega bivanja.

Nova doba temelji na drugačnih temeljih, kot smo jih bili vajeni v letih patriarhalnega sistema. Vse, kar ni postavljeno na pravih temeljih, se namreč ruši in se tudi bo zrušilo.

Nova doba zahteva transparentnost, etičnost, humanost, srčnost, sodelovanje, povezovanje, navdih in resnico. Že od nekdaj ta del pripada lastnostim ženskega principa, ki so ga zaradi profitne usmerjenosti in prevlade ter izkoriščanja moči zanalašč zavili globoko v temo.

Ženske kot nosilke energije kreacije so pozabile na svoja znanja, modrosti, izvorno naravo in globoko zakopale svoje rane zlorabe. Prav tako tudi moški.

Tako smo vsi izgubili svoje izvorno mesto in se spustili na nivo, ki menjuje vrednote narave za vrednote imetja. Kjer je ego glavno vodilo in je srce pojmovano samo kot organ, ki ohranja telo pri življenju. Pa vendar se tihi glas v njem dviguje na površje in kliče vse glasneje.

Začenjamo se spraševati po smislu svojih življenj, svojega obstoja. Spominjamo se, da nismo samo telo, temveč smo duhovna bitja v tem telesu, ki so se prišla uresničit v svojem poslanstvu. Začenjam videti, da so rešitve na probleme, ki smo jih ustvarili, možne le, če se dvignemo nad njih in pogledamo iz zornega kota, ki nas sili v to, da stopimo iz svoje cone udobja.

Življenje nas sili, da prevzamemo odgovornost zase, da ponovno odkrijemo ženski princip v sebi, ga ozdravimo in uravnovesimo z moškim, nato pa stopimo na pot uresničitve svojega poslanstva. 

Iz članka: Andreja Cepuš: 13 faz, skozi katere gre vsaka zavestna ženska

Preberite si še: