Kaj je o današnjem MLAJU zapisala astrologinja?

Prijadrali smo do mlaja v strelcu, ki se dovrši danes malo pred polnočjo. 

Kaj je o današnjem MLAJU zapisala astrologinja? (foto: profimedia) profimedia
23. 11. 2022

Čisto na začetku strelca stojita trenutno luna in sonce. Zdaj naredi nekaj, kar te veseli, nekaj, kar te motivira in ti napolni dušo in srce.

Vse sedaj nakazuje na nove začetke; od četrtka dalje pa vse tam do sredine decembra je dobro narediti nekaj novega in drugačnega.

Med vse to spada nova destinacija potovanja, izlet, kjer še nisi bil/bila, urejanje nekih uradnih papirjev, dokumentov, podpisov pogodb, iskanje vizumov, kupovanje vozovnic, nekomu tudi zamenjava avta, vpis na neko novo šolo, prijava za diplomo, magisterij, doktorat, vpis na nek tečaj, seminar... Skratka, sedaj je čas za pridobivanje novega znanja, za spoznavanje neke nove kulture, za odhod v tujino po drugo mnenje izvida ali pregleda, čas za začeti z neko novo tehniko, za odpiranje srca, za prebujanje radosti znotraj sebe...

Marsikatera situacija se začne sedaj razreševati. Ker se na nek način zadeva razjasni, dobi svoj pravi videz, svojo pravo sliko bistva. Vendar se ne zaletavaj prehitro, najprej ponotranji, da je to res del tebe, ker sicer zopet počneš nekaj, kar te utesnjuje, ti jemlje energijo, namesto da te opolnomoči.

Spoznavanje sebe točno takšnega, kot si, je največji in najmočnejši življenski korak. Ko poznaš sebe, svoj značaj, svoje reakcije, ko veš kaj te veseli, kaj te ovira, kje imaš svoje potenicale, takrat lahko ustvarjaš in napreduješ, namesto da stojiš in utrujaš sebe in vse okoli sebe.

Ta mlaj torej predvsem spodbuja raziskovanje in učenje zaupanja v sebe, v svoje talente in potenciale. 

Povzeto po: Sonja Šmit 

Preberite si še: