Pred nami je močan SUPER MLAJ - kaj nam prinaša ta vikend?

6. 3. 2024
Deli
Pred nami je močan SUPER MLAJ - kaj nam prinaša ta vikend? (foto: profimedia)
profimedia

Mlaj se dovrši v nedeljo, 10. marca ob 10.00 uri v znamenju ribi. 

Mlaji, kot verjetno veste, predstavljajo začetek novega luninega cikla in ta nas vodi v sveže energije astrološkega novega leta in transformativne energije sezone mrkov, ki sledi po mlaju. 

Zaradi tega je mlaj v ribah naša priložnost za sanje; naša priložnost, da določimo namere in določimo, kaj je tisto, kar bi radi ustvarili v naslednjem koraku. V tem času se lahko počutimo še posebej ustvarjalne in si predstavljamo, sanjarimo ter pričaramo nove navdihe in ideje.

Marčevski mlaj je pravzaprav eden najboljših v letu za negovanje našega ustvarjalnega ognja in potapljanje globoko v naše sanje in intuitivne prakse. Čutili bomo podporo, ko gre za ta področja našega življenja, zato izkoristite to energijo in si dovolite odprt pretok.

Pri tej energiji gre za povezovanje tega, kar prihaja, in zaupanje v naš notranji glas. Ta energija ne želi, da se pretirano ukvarjamo z vsemi podrobnostmi, želi, da poslušamo srce, da zaupamo in da smo v redu s tem, da ne poznamo zares poti pred seboj.

Ta vrsta predaje, ta stopnja zaupanja ni preprosta. Če greste skozi težko obdobje, se poskušajte izogniti pretiranem nadzorovanju in se raje potopite v svoje telo. Občutite, kako se vaše telo prebija skozi situacije in kako znotraj sebe občutite vsak korak, ki ga naredite. En trenutek naenkrat, samo bodite prisotni s tem, kar je v danem trenutku.

Neptun, planet upanja in sanj, je aktiven pod tokratnim mlajem in ustvarja nekaj čudovitih, podpornih energij okoli postavljanja namere, še posebej ko gre za našo prihodnost. Kakšno prihodnost bi radi ustvarili? Kje se vidite čez 6 ali 12 mesecev?

Zaprite oči in si predstavljajte svoj popoln dan od začetka do konca. Zaprite oči in si predstavljajte svojo popolno zvezo ali službo. Pri tem se ne pozabite osredotočiti na to, kako se počutite v telesu, medtem ko opazujete, kako divja vaša domišljija. Prepustite se vsakemu od občutkov in vedite, da vam ta čarobna praksa pomaga poslati vaše želje v vesolje.

Uporabite lahko tudi dar vizualizacije, da v svojem umu vidite celjenje ran ali stresa, ki zapušča vaše telo, ali si zamislite popoln kraj za življenje. Orodje vizualizacije lahko uporabite tudi za fantaziranje, raziskovanje višjih sfer ali za regresije v pretekla življenja. Znamenje ribi je namreč naklonjeno vsemu temu. 

Mlaj v ribah pa velja za super luno, saj se nahaja bližje Zemlji. Čeprav mlaja ni moč videti, bomo čutili njegovo energijo tokrat še posebej močno. To je drugi super mlaj v nizu. Toliko super lun zapored pomeni, da smo resnično podprti, da začnemo novo poglavje in se osredotočimo na energijo novih začetkov.

Prav tako je vredno omeniti, da še vedno nimamo retrogradnih planetov, tako da imamo veliko naprej gibljivega zagona, ki nas podpira iz vseh zornih kotov kozmičnega neba. Uporabite te prehode super lun, da v vsak kotiček svojega življenja vnesete novo, svežo in navdiha polno energijo. Vedite, da je zlasti marčevski mlaj najboljši za ohranjanje te vizije in omogočanje vašim ustvarjalnim navdihom.

Polna luna, ki sledi tej novi luni, pa bo pravzaprav lunin mrk in to samo še poveča njegovo moč. Mrki so vedno zelo transformativno obdobje v letu. Ponavadi prinašajo spremembe, premike in preobrate, ki nam omogočajo, da dosežemo novo evolucijsko raven. Čeprav so včasih lahko izziv, nas mrki vedno postavijo tja, kjer moramo biti.

Mrk, ki sledi tem mlaju, bo osvetlil naše odnose, tako da bomo morda začeli čutiti namige o tem že tekom mlaja. Morda se bomo počutili bolj sočutne in odpuščajoče. Morda bomo ugotovili, da nas prevzame naša romantična stran, ki nam pomaga omehčati in popraviti napake. Čeprav je to čudovita energija, moramo biti pozorni prav tako, da ne gledamo na vse s pretirano rožnatimi očali. Če morate sprejeti pomembno odločitev glede odnosov, bi bilo najbolje morda počakati, da mine obdobje mrkov. 

Vir: foreverconscious.com

Preberite si še:

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu