Kaj pomeni, ko vidimo na uri število 11:11

9. 6. 2023
Deli
Kaj pomeni, ko vidimo na uri število 11:11 (foto: shutterstock)
shutterstock

Se tudi vam velikokrat zgodi, da pogledate na uro ravno takrat, ko je ura 11:11? Poglejmo si, kaj je numerološki pomen tega števila. 

Ko opazimo ponavljajoča se števila na uri, bodimo pozorni, o čem smo v tistem hipu razmišljali – ali kaj je bila prva misel, ki vas je prešinila, ko ste videli število.

Velika verjetnost namreč je, da se sporočilo nanaša ravno na to. Ponavljajoča se števila se lahko pojavijo na uri, registraciji mimoidočega avtomobila, kot poglavje v knjigi itd. Bodimo torej pozorni in spoznajmo, kaj pomenijo ponavljajoča se števila.

Ko zagledamo število 11:11

Nekatere razlage pravijo, da je to trenutek, ko so v bližini angeli in spiritualni vodniki. Predvsem pa, da je to znamenje, ko moramo biti na dogajanje okoli sebe še nekoliko bolj pozorni! 11:11 naj bi nas opomnil, da bodimo pozorni in notranje mirni.

Lili Sorum, numerologinja pa pravi: "Kadarkoli pogledamo na uro in vidimo 11:11, zaprimo oči in pošiljajmo Ljubezen ter zdravilne energijo, tople misli Materi Zemlji. Nekaj let nazaj, ko je pravzaprav 11:11 postalo popularno, je ležal razlog ravno v tej eni minuti pošiljanja zdravljenja materi Zemlji. Naš planet trpi. Storimo nekaj lepega." Seveda pa lahko to storimo kadarkoli v dnevu. 

"Sama kombinacija 11:11 pa sicer simbolizira močan preboj, ker je seštevek 4, pa označuje zemljo, prizemljenost, zdravo kmečko pamet. Strnili bi lahko v: skozi preboj po pameti! Ne oklepajmo se preteklosti in strahu, ampak iščimo napredek, ki nosi dobro za vse nas in za Zemljo."

Lili Sorum, več v članku: Kaj pomeni, ko na uri vidim ponavljajoča se števila?, kjer najdete tudi pomene vseh drugih števil