Kaj pooseblja LEV?

Ste se kdaj vprašali, kaj neki se skriva v notranjosti te fokusirane, močne in stabilne levove pojave, ki je celo v mirovanju učinkovitejša od sile?

Kaj pooseblja LEV? (foto: Pexels) Pexels
19. 8. 2020

Celo dež, ki je pravkar pospremil prehod jesetrove lune v luno žetve, je simbolika levje popolne predaje divjini, ki je dejansko tako močna, da dež lahko dejansko prikliče.

Lev je poosebljenje tistega notranjega stanja, iz katerega pride sposobnost zmanifestirati neotipljivo. Manifestacija se zgodi, ko sodelujejo razum, duša in srce, da telo lahko samo še sledi.
Dobro torej lahko ustvarjamo samo z dobrimi nameni, kajti ego v delovno ekipo ne more biti vključen.

Ego je vse tisto, kar si je sposobno zamisliti specifično obliko.
Po tem ga pravzaprav prepoznamo. Specifičnega izida, ki se še ni zgodil, si ne moremo predstavljati drugače kot nekje v prihodnosti, manifestacija pa se lahko zgodi samo iz čistega sedanjega trenutka.
Že s tem, ko si zamislimo specifično obliko, Stvarstvu sporočamo: Bolj sem pameten kot ti, bolj vem, kaj potrebujem!

"Želim si tega človeka, takšno hišo in tisto službo" je jezik čistega ega.
V zaupanju, popolnem sprejemanju in nenazadnje v hvaležnosti, da stvarstvo že ve, zakaj nam je npr. namenjeno, da smo sami, da bivamo v določenem okolju in da smo na točno tisti stopnji izpolnjevanja poslanstva, nezavedno in nenačrtovano ustvarimo najboljšega možnega partnerja, najboljši možen dom in najboljše možno delo. Ne najboljše v splošnem, ampak najboljše za individualnega nas. Tako ustvarja lev.

Kaj pa zloglasni "vision board", o katerem vsi govorijo?
Plakat, na katerega si lepiš sličice želenega okolja, avta, potovanja, videza osebe, izgleda hiše itd, da bi po zakonu privlačnosti vse to čimprej pritegnil k sebi?
Zbiraj sličice, zakaj pa ne. Raziskuj, kaj ti je všeč.
Drzni si vprašati tisti delček tebe, od koder prihaja okus za najljubšo barvo, najboljšo jed, najlepšo glasbo, najljubši vonj, najlepšo žival, najčudovitejšo destinacijo ... kaj ti je všeč, iskreno všeč, ne da bi čutil potrebo, da bi moral to dejansko imeti?
Samo preprosto vprašanje, kaj ti je všeč.
Majhna gozdna hiša iz kamna in lesa ali moderna rezidenca?
Kakšna narava je okoli nje? Je voda, so hribi, je oboje, ni nič od tega?

To je poznavanje lastnega notranjega Boga, tistega delčka Stvarstva, ki biva v vsakem od nas. Ko raziskuješ lastne okuse, komuniciraš s kristalno čistim instinktom, s samim izvorom, ki ti odgovarja na osnovi tistega, kar čuti.
Instinkt najprej začuti, zakaj - in šele potem zagleda sliko.
Bližje kot si izvoru v sebi, bližje ti izvor prihaja naproti v zunanjem svetu, kot odsev, dokler se ne manifestira v fizično.
Oči imaš zato, da občuduješ. Nenavezano.
Da spoznaš izvor, iz katerega prihajajo okusi tvojega lastnega notranjega boga.
Vsakdo ima v sebi boga.
Kako si lahko kdorkoli upa pomisliti, da si je sposoben zamisliti karkoli boljšega od boga?

Tudi zato vedno pravim: Stvarstvo Vas Živi.
Stvarstvo je enako Bog.
Tudi nocoj.

Silva - Srebrna Puščica