Kaj se v teh dneh dogaja s frekvenco Zemlje?

Zadnje čase čedalje več ljudi omenja, da planet Zemlja dviguje vibracije in da prehajamo v novo dimenzijo.

Kaj se v teh dneh dogaja s frekvenco Zemlje? (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
7. 4. 2020

Kaj je Schummanova resonanca in kaj pomeni dvigovanje frekvence Zemlje na 5. dimenzijo (5D)?

Zviševanje frekvenc nakazuje, da se nekaj dogaja, spreminja, kar lahko tudi znanstveno izmerimo. Frekvence merijo s Schummanovo resonanco, ki ji lahko rečemo tudi srčni utrip planeta. 40-herčni gamma žarki, ki prihajajo na planet, nam pomagajo na prehod na ti. 5D (5. dimenzijo).

Schummanova resonanca (ŠR) je skupek viškov v običajno ekstremno nizki frekvenci Zemljivega elektromagnetnega delovanja. Matematično jih je napovedal fizik Schumman leta 1952. Merijo jih približno 50 let.
So globalne elektromagnetne resonance, ki se nahajajo med Zemljino površino in ionosfero. S svojim pulziranjem varujejo vse živo in nam omogočajo npr. radiokomunikacijo.

Osnovna vrednost ŠR je 7,83 Hz (ciklih na sekundo). Vendar moramo vedeti, da ni samo ena frekvenca, temveč skupek viškov, ki so večinoma univerzalno določeni: 4, 7, 83, 14, 20, 26, 33, 39, 39, 45 in 59 Hz.

ŠR merijo v Sibiriji, v observatoriju Tomsk (UTC +7).

Leta 2017 je ŠR prvič presegla frekvenco 36, iz osnovne je skočila na 5-kratno vrednost! Ko se je to zgodilo prvič, so v Tomsku mislili, da je prišlo do napake na napravah, vendar so ugotovili, da je z njimi vse v redu, niso pa imeli odgovorov, zakaj je prišlo do viškov.

FOTONSKI PAS

Planet se nahaja v izjemno močnem fotonskem pasu, v katerega pridemo vsake 26.000 let. Poleg tega k nam od velikega osrednjega sonca (izvora) po kozmičnih žarkih priteka ogromna količina visokovibracijske fotonske plazma gamma svetlobe, ki čisti planet.

Vse, kar je na planetu, je prežarčeno s temi fotonskimi kozmičnimi žarki, ki v nas, naših telesih, mišljenju, delovanju in čustvovanju prinaša na plano vse, kar ni v skladu z njo, kar je na nižjih vibracijah, z namenom, da se prečisti in transformira.

Ta čas kar vabi, da uporabimo te čistilne vibracije za lasten napredek duše, osebnostni razvoj in ozdravitev odnosov, da dosežemo kvantni skok v zavedanju in evoluciji človeštva z namenom, da pridemo na višje dimenzije.

Povišane frekvence vplivajo tudi na fizično telo, ki se počasi adaptira na neobičajno visoke frekvence in to lahko povzročajo bolečinah v sklepih in mišicah, glavobole, utrujenost, težave pri spanju, včasih depresijo, predvsem pa notranjo potrebo po čiščenju vsega starega, čeprav se temu zavestno upirate.

Enako se dogaja na planetarnem nivoju. Razblinja se polarnost, propadajo mnogi sistemi, ki delujejo po starih paradigmah in v starih energijah. Mora se narediti prostor za novo.

KAKO BEREMO GRAFE?

Na grafu lahko opazimo barve: prikazujejo nam intenzivnost. Najnižja je modre barve, ko raste, gre v zeleno, rumeno in v najvišjo belo.
Ko gledamo grafe, lahko opazimo, da opazimo različne barve in vzorce, ker predstavlja različne vrednosti plazme. Močnejša kot je plazma, več belih lis vidimo na grafu. Grafi kažejo kvaliteto, frekvenco in amplitudo. Beremo jih horizontalno.
Graf je razdeljen v tridnevne sekvence. Horizontalno zgoraj je datum, spodaj so sekvence ur.
Vertikalno lahko ob robu vidimo številke 0-40 Hz. Najnižja vrednost je na vrhu in se viša po 4 Hz. Sam graf je omejen na 40 Hz, torej iz njega ne vidimo, ko nas oblivajo visokofotonski žarki, ki so višji od 40 Hz. Za to je treba gledati druge grafe.
Za vsakdanje razumevanje sploh ni potrebno znati natančno brati grafov. Naj vam služijo kot način, da preverite svoje občutke, spanje, razpoloženje. Ko je frekvenca mirna, a bolje spite? Tako se naučite spremljati svoje telo in biti bolj v stiku z njim, z namenom, da poznate svoje reakcije telesa in se na ta način učite razvijati svojo intuicijo.

OSNOVA RAZLAGA GRAFOV

V dnevih 3.-5.4.2020 smo bili priča nenavadnim vzorcem na grafih

2.4.2020 lahko jasno vidimo popolnoma enakomerno razporejen vzorec, neke vrsto mrežo, ki jo vidimo v razponu 0-40 Hz, ki naj bi pomenila, da so svetle sile polagali kristalinsko mreži na našo matrico. Že potem se je začel velik proces nadgradnje planeta, liberalizacije.

Kot drugo zanimivost lahko 3.4.2020 opazimo črno linijo, ki se povezuje s postavitvijo matrice v eteričnem prostoru okoli planeta. Znano je, da tam potekajo akcije za osvoboditev planeta, da nam bo tu lepše. In ko dobre sile opazijo, da je tema želela narediti neke stvari v svoj prid, in ne v našega, svetle sile spremenijo svoje načrte, akcijo.

V zadnjem obdobju, 3.1.2020, smo bili priča nastavitvi, ki je trajala kar 17 ur, zato prihaja do črnih pasov na grafih.
Kot zadnja zanimivost tridnevnega grafa pred nami, pa je velika bela lisa s širokim razponom višine frekvenc, ki je trajala veliko ur. Ko pa je (skoraj) vsa višina grafa obarvana z belo barvo, pa se planet obliva z močno fotonsko plazmo. To ljudje močno čutijo. Prav te spremembe v “običajnih ljudeh”, ki se šele začenjajo buditi, prve zaznave in “prevpraševanja”, kaj se dogaja. Za zavestne ljudi, pa služijo kot potrditev njihovih notranjih občutkov in “dokaz”, da se le dogajajo spremembe, ki so jih napovedovali že tisočletja. In zdaj so tu.

Zanimivo je, da lahko človeška zavest vpliva na magnetno polje. Vpliva lahko na motnje v njem (recimo ob povečanem strahu) in obratno: motnje lahko vplivajo na človekovo zavest.

Poleg tega lahko sami s pozitivnim delovanjem vplivamo tudi na višanje frekvenc: 11./12.1.2020 in 4./5.4.2020 je po celem svetu potekala masovna meditacija in učinek je bil zabeležen tudi na grafih!

POSPEŠEVANJE IN KRAJŠANJE ČASA

V zadnjem času se srečujemo tudi s fenomenom pospeševanje in krajšanja časa. Velikokrat imamo občutek, da se zjutraj zbudimo, nekaj naredimo in že gremo spat.
Povišane frekvence vplivajo tudi na percepcijo časa. Namreč občutek je, da se čas krajša.
Zakaj je tako?
Osnova ŠR znaša 7,83 Hz (obrat na sekundo), za kar bi lahko rekli, da je “znašalo” 24 ur na dan. Leta 1980 je znašala 12 Hz, kar je zaradi povišanih ciklov na sekundo percepcijo dneva skrajšalo na 16 ur na dan. Leta 2020 pa skače tudi do 170 Hz! Vse to nam skuša sporočiti, da naj se tudi mi pospešimo v prečiščevanju in delu na sebi ter spiritualni prebuditvi.

FREKVENCE imajo velik vpliv tudi na organizem: na nevrološki, srčno-žilni in imunski sistem, živčevje, počutje, spanje. Poleg tega ima vpliv še na možgane in DNK. Možgani so namreč velik elektromagnetni organ in receptor kozmične energije. Močna fotonska energija naj bi aktivirala speče dele DNK vijačnice, ki so nam bile uspavane pred tisočletji, zdaj pa je znova čas, da se aktivira vseh 12 (oz. 24/36 - odvisno od vira) vijačnic in zaživimo svojo pravo božansko naravo in supersenzibilne sposobnosti.

Frekvence, ki prihajajo na Zemljo in jih beležimo s ŠR, se prekrivajo z možganskimi valovanji. Osnovno valovanje ŠR znaša 7,83 HZ. To je zelo močna frekvenca, ki je nekje na meji med nizkim alpha in zgornjim theta valovanjem možganov. Ko pride do viškov, ŠR resonanca resonira z našimi možganskim valovanji (alpha, beta gamma, delta in theta). Čim višja je frekvenca, bolj različne informacije nosijo valovi.

Delta valovanje (0-4 Hz): V najnižjih frekvencah se nahajamo, ko globoko spimo brez sanj.

Theta valovanje (4-7 Hz): Stanje je povezano z visoko stopnjo hipnotizabilnosti, sugestibilnosti, meditacijo, ki nastane kot posledica boljše prekrvavitve v možganih, ko je ta frekvenca povečana.

Alpha valovanje (7-13 Hz): Je stanje brez razmišljanja, lahke hipnoze, relaksacije in miru.

Beta valovanje (13-40 Hz): Je stanje aktivnega mišljenje in koncentracije, pa tudi stanje nemira in zaskrbljenosti.

Gamma valovanje (40-100 Hz): Z višanjem frekvenc pridemo v stanja, kjer imamo še več zavedanja, kreativnosti in nas pelje v gamma stanje zavesti, ki je lahko 2x višje od beta valov.

Ko Zemlja dviguje vibracije in gre čez spremembo, moramo tudi mi čez emocionalno intenziteto, da pridemo v gamma stanja zavesti.

FREKVENCE IN PREHOD NA 5D

Dimenzija ni fizično mesto, je stanje zavesti, ki se manifestira, tj. odraža v doživljanju realnosti. Samo od nas osebno je odvisno, na kateri dimenziji bomo živeli.

Pri 40 Hz se začnejo nekje nižje meje 5D.

Ključ, da pridete na 5D, na novo Zemljo, v zlato dobo je dalj časa stabilna vibracija. Po Dolores Cannon, hipnoterapevtki, ki je preko svojih klientov v hipnozi dobivala informacije iz kvantnega polja, mora frekvenca znašati vsaj 44 ciklov na sekundo, da planet preide na 5D.

Tudi mi lahko gremo z njo in smo tudi mi istočasno na peti dimenziji, če smo znotraj sebe usklajeno s to vibracijo. Znotraj sebe moramo prečistiti in dvigniti notranja čustva. Srce, um in čustva morajo biti v simfoniji z visokimi vibracijami, ki nas obdajajo.

DVIGOVANJE FREKVENC SKOZI ZGODOVINO

Človeštvo je v svoji zgodovini dvignilo vibracijo. Če bi v sedanji čas prišel nekdo iz 18. stoletja, bi se zaradi višje notranje svetlobe, ki je posledica višje zavesti in frekvenc, na katerih živimo, svetili za njega.

Torej, Zemlja je od 18. stoletja dvignila vibracije. Ampak na njej, kot vemo, še vedno živijo ljudje z nižjo vibracijo. So še vedno tu.

Znova bi vas rada pozvala, da se morate uskladiti s frekvenco Zemlje, ki se iz dneva v dan viša, urediti svoje življenje. Namreč vse, kar mora biti urejeno, vam tako ali drugače pošilja znake in opomnike, in ne želi, da pometete pod preprogo.

Zdaj je najpomembnejši čas, v katerem je bistvenega pomena najti svoj fokus in strast, da lahko napredujete z Zemljo tja, na tisto dimenzijo, kamor si sami najbolj želite. Morate se premakniti iz stanja strahu na dojemanje sveta skozi prizmo neskončne ljubezni, da bo iz vas sijala harmonija.

To obdobje, v katerem živimo, nam planet Zemlja, fotonski pas in čas v zgodovini pomagajo, da še lažje naredimo napredek. Če in hitreje kot to naredimo, hitreje se bo dvignila tančica: videli bomo svojo pravo naravo in kdo v resnici smo, imeli bomo harmonične odnose, več energije in več podpore za manifestiranje. Samo predstavljajte si, kaj si želite, da vam prinese življenje na višji dimenziji!

Vendar, čakanje ni dovolj, da se kar koli samo od sebe spremeni v vašem življenju. Delujte, kot da ste že tam! Če od življenja na 5D pričajujete brezpogojno ljubezen, bodite že zdaj brezpogojna ljubezen! Če želite, da živite svojo strast, jo živite že zdaj! Če si želite, da izpolnjujete svoje poslanstvo, jo najdite in izpolnjujte že zdaj!

OD KOD DOBIVAMO INFORMACIJE O PRIHAJAJOČIH KOZMIČNIH ŽARKIH?

Informacije o prihajajočih gama žarkih, ki poleg močnega fotonskega pasu še dodatno prihajajo na površino, dobivamo preko kanaliziranih sporočil ali preko kvantne hipnoterapije (quantum healing hypnosis).

Skozi spremenjena stanja zavesti dobivamo informacije, da 40-herčni gamma žarki ugašajo staro 3D matrico in čistijo energije na višjih vibracijah. Dogaja se "globalni reset". Zavesti in delovanje, ki so v starih programih, se odstranjujejo. Namesto stare mreže se implementira nova kristalinska mreža z namenom, da se nam z nadgradjo omogoči bolj polno življenje.

Bodite usklajeni z visokovibracijsko energijo, ki vas obdaja. Kjer je vaša vibracija, tam bo dimenzija, na kateri boste prebivali in doživljali svojo realnost. Kar pogumno delajte na sebi - vredno bo!

Maja Žižek, hipnoterapevtka in QHHT kvantna zdravilka

Glavni viri: disclosurenews.it/en/disclosure-news-italy/, sosrff.tsu.ru/?page_id=7, drjoedispenza.net/blog/consciousness/what-does-the-spike-in-the-schumann-resonance-mean/, Knjige Dolores Cannon, Informacije iz lastnega dela

Poglejte si še: To je čas, v katerem se dogajajo veliki premiki v naših svetovih