Kaj prinaša SONČEV MRK vašemu znamenju?

Pred nami je sončev mrk v znamenju škorpijona. Kaj to pomeni za vaše atrološko znamenje?

Kaj prinaša SONČEV MRK vašemu znamenju? (foto: profimedia) profimedia
24. 10. 2022

V oktobru vstopamo v zadnjo sezono mrkov v letu 2022. Najprej se bomo 25. oktobra srečali z delnim sončnim mrkom, 8. novembra pa nastopi še popolni lunin mrk. Oba delujeta v povezavi z mrki, ki smo jih imeli v začetku leta v aprilu in maju, zato se lahko ponovno začnejo oglašati teme iz tistega časa.

Preberite več o tokratni sezoni mrkov >

Prvi bo torej sončev mrk v znamenju škorpijona. Preverite, kaj prinaša vašemu znamenju.

Oven

Obetajo se vam globoki premiki v vaši notranjosti. V intimnih odnosih lahko nenadoma pride do novih globin, ali pa se boste znašli pred intenzivnimi notranjimi željami, ki se še niso pokazale. Pogumno se potopite v dno svoje duše, saj boste s tem odkrili pomembna spoznanja.

Bik

Sezona mrkov bo na vas imela velik vpliv, močno energijo pa boste opazili predvsem na področju odnosov. Pričakujete lahko spremembe v dinamiki vaših odnosov. Z nekaterimi se boste še bolj povezali in dosegli novo raven intimnosti, za nekatere pa bo čas, da jih spustite iz svojega življenja.

Dvojčka

Tokratni mrk vas spodbuja, da spremenite svoj vsakdan. Razmislite, kakšna so vaša dnevna opravila in kako lahko svoj urnik bolje prilagodite svojim resničnim željam in potrebam. Morda bo prišlo do sprememb v vaši rutini, kar bo na začetku nekoliko težavno, a je točno to tisto, kar potrebujete.

Rak

Energijo mrka boste čutili na ljubezenskem področju. Morda se vam obeta nova romanca, ki vam bo kar naenkrat spodnesla tla pod nogami, morda pa boste samo v svoje trenutno razmerje vnesli nekaj sveže energije, kar vaju bo s partnerjem še bolj povezalo. Zdaj je čas, da sledite srcu.

Lev

Obdobje mrkov bo za vas povezano z domom in družino. Morda boste obudili spomine iz otroštva ali boste kar naenkrat čutili željo, da se vrnete k svojim koreninam. S tem, ko se boste osredotočili na svoje temelje, ki ste jih ustvarili v preteklosti, si lahko omogočite boljšo sedanjost. Zaupajte procesu.

Devica

Za vas se bo vse vrtelo okoli podrobnosti. Prihajalo bo do majhnih, na prvi pogled nepomembnih sprememb, za katere pa se bo kasneje izkazalo, da so bile zelo velike. Imejte odprte oči za informacije in navdih ter ne pozabite, da se nove priložnosti lahko pojavijo tam, kjer jih najmanj pričakujete.

Tehtnica

V tem obdobju se boste osredotočali na svoje finance. Čas je, da razmislite o svojih financah in začnete izstopati iz svojih vzorcev. Morda vas bo presenetilo nekaj nenadnih stroškov, a če boste delovali premišljeno in zaupali svoji intuiciji, se vam obetajo tudi novi zaslužki.

Škorpijon

Sončev mrk je tokrat v vašem znamenju, zato ni nič nenavadnega, da boste njegovo energijo čutili še posebej intenzivno. Zdaj je čas za globoko preobrazbo. Vaše znamenje pogosto povezujemo s feniksom, ki vstaja iz pepela in ravno to je proces, sredi katerega ste zdaj. Odvrzite vse, česar več ne potrebujete in vstopite v neznano, a razburljivo prihodnost.

Strelec

Običajno ste družabni, zabavni in odprti, zdaj pa je čas, da svojo energijo obrnete navznoter. Obetajo se vam pomembna spoznanja in duhovna rast, zato boste morda želeli nekoliko več časa preživeti sami. Ravno s tem, ko boste dajali prednost samoti in počitku, boste naredili prostor za rast.

Kozorog

Kot marljivim delavcem vam bo kariera vedno pomembna, toda tokratni mrk vas prosi, da pogledate dlje od nazivov delovnih mest in ugotovite, kaj si želite prispevati svetu. Kako lahko najbolje služite sočloveku? Kako lahko svoje talente uskladite s potrebami človeštva? Čas je, da se povežete s skupnostjo.

Vodnar

Sončev mrk bo za vas aktiviral rast na kariernem področju. Pojavile se bodo pomembne priložnosti za rast in napredek, ob tem pa je ključno, da sledite svoji intuiciji. Ne pustite, da vas omejujejo lastni dvomi, verjemite vase ter pogumno sprejmite vse, kar se v tem času pojavi.

Ribi

Tokratni mrk vas bo popeljal izven cone udobja in vas spodbudil k transformaciji. Pojavili se bodo dvomi na vseh področjih in veliko se boste spraševali o svojem življenju ter odločitvah. Ravno to pa vas bo popeljalo do širšega obzorja. Sprejmite vse spremembe in svež način razmišljanja.