Kako odstraniti urok oziroma negativne energije okrog sebe

16. 8. 2023
Deli
Kako odstraniti urok oziroma negativne energije okrog sebe (foto: Shutterstock)
Shutterstock

Podobno kot lahko v okolico pošiljamo dobre želje in pozitivne vibracije, lahko seveda pošiljamo tudi negativne. Te lahko izhajajo iz namernih in zavestnih dejanj ali pa se porajajo nezavedno. 

Urok vas lahko prizadene le, če nahajate v nižjem stanju zavesti

Pošiljanje slabih vibracij, čemur nekateri pravijo "urok", nosi posledice. Staro pravilo magije namreč pravi takole: kar pošlješ v okolico, se ti bo vrnilo nazaj.

Čeprav je možno, da vam nekdo pošilja slabe vibracije ali celo uroke, vas ta negativna energija lahko prizadene samo, če sami počnete isto. 

Če ste na "višji frekvenci", vam ne more škodovati noben urok

Če stojite močno v svojem centru in z obema nogama na tleh, vam ne more škodovati noben urok ali slaba energija.

Ste kdaj opazili, kako ne opazite navidezno negativnih stvari, kadar ste dobre volje? Ste opazili, kako drugače se takrat premikate skozi svet in kako ljudje stopajo v stik z vami?

Ko vibrirate na višji ravni, vidite svet drugače. Obstaja veliko načinov, kako dvigniti raven svoje energije, na primer tako, da imamo v življenju urejene medsebojne odnose, da imamo dobro sposobnost izražanja čustev, da se osredotočamo na hvaležnost, ustvarjalnost, gibanje in podobno.

Če sumite, da vam nekdo pošilja negativne vibracije, pa lahko ukrepate na naslednji način:

Odstranjevanje uroka oziroma negativnih vibracij

  1. Zaprite oči in si predstavljajte čudovito zlato svetlobo okoli sebe. Vizualizirajte, kako svetloba prekriva vse vaše telo in se širi navzven, dokler ne obdaja vašega fizičnega in energijskega telesa.
  2. Ko imate jasno podobo, si predstavljajte vse negativne vibracije, ki so bile poslane v vašo smer, kot oblak črnega dima pred seboj. Če poznate osebo, ki vam je poslala slabo energijo, si lahko predstavljate tudi njen obraz.
  3. Opazujte temen oblak negativnih vibracij pred sabo. Vedite, da vas zlata svetloba ščiti in da negativne vibracije ne morejo prebiti ščita. Sedaj si predstavljajte, kako objemate oblak negativnih vibracij ali osebo, ki je pred vami. Medtem ko jih objemate, si predstavljajte, kako čudovita zlata svetloba okoli vas čisti in razpršuje negativno energijo. Opazujte, kako se črni oblak negativne energije pred vami spreminja v zlato svetlobo. Opazujte, kako se oseba pred vami spreminja v zlato svetlobo.
  4. Sedaj si predstavljajte, kako stopite korak nazaj od te energije. Opazujte sami sebe, kako vas še vedno obdaja zlata svetloba. Trikrat ponovite: »Varen/na sem. Vedno sem zaščiten/na. V vsakem trenutku me obdaja božanska energija.«

Ne pozabite še enkrat: nihče vam ne more škodovati brez vašega dovoljenja. Nihče ne more prebiti vaših energijskega ščita, razen če mu to dovolite. Vi imate nadzor!

Povzeto po Gostica.com

Preberite tudi: