LJUBEZENSKI horoskop za mesec AVGUST

LJUBEZENSKI horoskop za mesec AVGUST (foto: pexels) pexels
12. 8. 2021

OVEN

V začetku avgusta boste slabe energije v odnosih lažje pustili pri miru. Ogromno se vam bo dogajalo tako in drugače. Druženje pa vam bo seveda ljubše od resnega dela. Uživajte v izzivih poletja in v občutku svobode, ki vam je pomemben.  Če ste vezani, pa nikar v svoje dogodivščine ne pozabite vključevati partnerja, ki se lahko zaradi vaše (vsaj navidez) samozavestne narave večkrat počuti zapostavljenega. 

BIK

Ko boste v partnerskem odnosu naleteli na nejasnosti, jih premagajte sprva s tišino in predvsem z globokim razmislekom in samorefleksijo. Na čustvenem področju boste potrebovali več potrditev kot običajno, kar lahko ljubljeno osebo pripelje do tega, da se vam postavi po robu. Vaše misli bodo v dneh s Soncem v levu razpršene, vi samozavestni, rezultati vašega razmišljanja pa kljub vsemu pozitivni. 

DVOJČKA

Bodite pozorni, da ne boste kakšne igrive opazke na področju čustev zaznali kot žalitev. Vezani boste usmerjeni v stabilizacijo svojega odnosa. Lahko ste brez strahu, saj se bodo strahovi lahko sedaj dobro razblinili. V zadnjih dneh avgusta pričakujte srečne okoliščine, posebno pri stvareh, kjer je vaša zgovornost pomembna. V samopomoč vam bo samozavesten nastop. Razveseljujte se v tem mesecu z nežnostjo in poletnimi romantičnimi doživetji.

RAK

V ljubezenskih odnosih se boste odzivali precej nepredvidljivo. Enkrat strastno, drugič nežno. Ne pozabite, da vse lahko spremenite po svoji svobodni volji, le povežite se s pravo osebo in izpovejte svoja čustva ter v miru razčistite, kar vas muči. Sicer pa vas bo z vplivom Sonca v levu lažje zvabiti v družbo. Prepustite se čarom poletja in nikar ne bodite ves čas doma! 

LEV

Združili boste lahko pogum in razum ter uredili svoje čustveno življenje in odpravili zmedo, ki je bila prisotna. To vas bo popeljalo do umirjenosti. Čas je, dokažete samozavest tudi na osebnem področju. Ljubljena oseba bo zelo radovedna, vendar bolj malo odgovarjala, kar vas lahko zmede. V ljubezni vam bo kljub temu uspelo tam, kjer niste pričakovali. Navduševali ter presenečali boste z optimizmom in samozavestjo, toda previdno, nikar ne zavajajte z nepristno samozavestjo! Pokažite svojo resnico. 

DEVICA

Očarali boste s svojim čustvenim in hkrati elegantnim nastopom. Vezani premislite, preden boste napadli ljubljeno osebo, da ni dovolj pozorna, kar lahko povzroči vpliv Venere v vašem znamenju, ki spodbuja kritičen pristop. Ne glede na vaš hladnejši značaj, se nikakor ne morete otresti navdušenja, da so ostala področja končno bolj urejena. Prenehajte širiti svoje nezadovoljstvo in začnite na svoje ljubezenske zadeve gledati drugače. V zadnjih dneh avgusta prehajate v boljše obdobje, v katerem boste sposobni priznati svoje želje na ves glas.

TEHTNICA

Všeč vam bo, da bo področje ljubezni bolj urejeno, saj bodo v začetku avgusta planeti na vaši strani. Če boste imeli kakšne nenavadne zamisli, jih pogumno delite s svojim parterjem. Povežite se in ne ovinkarite preveč glede svojih želja. Dišalo vam bo po iskrenosti in toplini. Energijo bo prebudilo tudi več strasti. Uživajte v poletju. 

ŠKORPIJON

Če ne zaupate dovolj v svoje želje, se ne bodo uresničile. Priklopite se na energijo Sonca v levu, ki prebuja veselje. Želje ljubljene osebe boste uresničili, s tem pa prehajate v bolj polno in zadovoljno obdobje, ki bo trajalo, če boste le tako želeli. Skušajte razumeti in sprejemati partnerja takšnega kot je. Konec meseca si privoščite nekaj časa zase. Vaše nežne misli bodo vir dobre povezanosti v odnosu. Hitri koraki vam tokrat ne bodo ustrezali.

STRELEC

Po napornih trenutkih, ki ste jih preživljali na ljubezenskem področju v zadnjem času, lahko prihaja sedaj val optimizma. Ne boste se več obremenjevali, kaj bi lahko spremenili, ampak boste začeli gledati naprej, v bolj svetlo prihodnost. Kar zadeva reševanje težav, boste občutili zaradi razumne energije Venere v devici  zmanjšanje napetosti, povezane z ljubezenskim področjem. Pokažite več čustev, saj oseba, ki je ob vas, komaj čaka na lep predlog. Prisluhnite tudi konec avgusta sebi, svojim željam, in najdite način, da izrazite svoje misli. Planeti vas usmerjajo k temu, da ste bolj odprti.

KOZOROG

Presenetite ljubljeno osebo, saj je že skrajni čas, da storite nekaj romantičnega, namesto da ste ves čas obremenjeni z delom. Ostane lahko nekaj dvomov, saj niste dovolj pogumni, da bi spontano odreagirali. Končno prihaja sredi avgusta dovolj energije za poglobitev, pa tudi za izredno pomemben pogovor, ki se bo tokrat končal v pozitivni smeri. Zadeve se bodo v zadnjih dneh avgusta počasi obrnile na bolje in tudi počutili se boste bolj sproščeno, polni energije se boste lažje soočali.

VODNAR

V začetku avgusta boste začeli sprejemati odgovornost za svoje odločitve. Notranja moč se bo sicer umirila in se usmerila v razumske odločitve, vendar morate prisluhniti srcu. Pridobili boste zaupanje in se lažje odločili za spremembe na ljubezenskem področju. Tok bo počasen in temeljit, vendar vas to ne bo motilo. Potegnili boste lahko neko črto čez preteklost in se brezskrbno prepustili temu, kar na področju čustev obljublja prihodnosti. Za vse bo poskrbljeno, če boste zaupali vase in v ljubljeno osebo.

RIBI

Po intenzivnem obdobju boste končno lahko začeli zaupati v stvari povezane s partnerskim odnosom. S poudarjeno sočutnostjo in jasnim ciljem vam priložnost tokrat ne uide. V ljubezni bo pri tistih, ki ste samski, v ospredju prijateljstvo, saj si ne boste dovolili, da bi čustva privrela na plano. Posebna ljubezenska energija pa bo zadela tiste, ki ste ravnokar zaključili razmerje. Premislite glede nekoga, ali vam je resnično pisan na kožo, ali so to morda samo vaše sanje. Poskrbite, da boste napake v odnosu popravili čim prej. Delili boste ljubezen, katera je zasidrana globoko v srcu.

Prirejeno po: horoskop.si 

Poglejte si še: