Mačka si izbere lastnika glede na njegovo energijo

8. 5. 2022
Deli
Mačka si izbere lastnika glede na njegovo energijo (foto: profimedia)
profimedia

Obstaja velika razlika med tem, kako psi in mačke izbirajo svoje lastnike. Če sploh lahko rečemo, da mačka ima lastnika. Glede na to, kako je samosvoja, vas ima prej za cimra ali za prijatelja. Mačka si vzame čas, da presodi, če ste vredni njene pozornosti.

Če ste svojo mačko izbrali v zavetišču, se boste strinjali, da ste na koncu domov odnesli tisto, ki se vam je približala in se hotela igrati ali pa božati. Za tem dejanjem stoji duhovna razlaga – mačke si izbirajo duhovno razvite ljudi.

Mačke so razvita duhovna bitja

Zgodovina nas uči, da so bile mačke enakovredne človeku. So globoko razvita duhovna bitja, simbol za višje energije. Imajo zelo dobro intuicijo in poseben dar zaznavanja energij.

Že od nekdaj so povezane s številnimi rituali. Celo njihova avra se po velikosti lahko primerja z našo. Ker se mačke zanašajo na svoj notranji glas, si izberejo lastnika, ki je po njihovem okusu. Približajo se tistim, ki imajo podobno vibracijo kot one – tako kot ljudje, ko si izbirajo prijatelje.

Duhovni vodniki

Samo zato, ker mačke ne morejo govoriti, še ne pomeni, da ne morejo biti vaš guru. Velikokrat so v vlogi terapevtov in zdravilcev. Prisotnost mačke v vašem življenju vam omogoča še dodatno duhovno rast. Pustite ji, da vas vodi in da ohranja energijo v vašem domu na visokem nivoju. Mačke se izogibajo negativni energiji, vkolikor to ni mogoče, pa jo pretvarjajo v bolj pozitivno. Pogosto vidimo, da se mačka uleže na telo ali spi ob nogah bolnega človeka … to je zato, ker ga na svoj način zdravi.

Mačke prinašajo srečo

Že od nekdaj namreč velja, da so mačke prinašalke sreče. Na japonskem je zelo popularen kipec mačke, ki maha z roko in prinaša srečo. Če se vam mačka kar na lepem začne drgniti ob nogo, je to znak, da se vam nasmiha sreča in morda ni odveč, če si kupite loterijsko srečko.

Če mačko zavržete, pa se vam bo to karmatično maščevalo.

Vir: Conscious Reminder

Preberite še: