Magično sporočilo za 24. maj

Izberite simbol na sliki in preverite, kaj vam sporoča.

Magično sporočilo za 24. maj (foto: Canva) Canva
24. 5. 2023

Simboli so močni duhovni mediji, ki nam skozi svojo vizualnost predajajo sporočila naših višjih zavesti. Izberite simbol iz slike, ki vas najbolj pritegne in preberite, kakšno sporočilo nosi za vas.

1. Srce

Srce je središče fizičnega in duhovnega bitja ter predstavlja modrost čustvenega sveta, ki lahko včasih nasprotuje temu, kar vam sporoča glava. Spodbuja vas, da svoj fokus dvignete iz misli, osnovanih na strahu, k tistim, ki temeljijo na ljubezni. Ponuja vam tudi priložnost, da se bolje povežete s seboj in z ljudmi, ki vas obkrožajo, saj bo to dvignilo vašo energijo.

Simbol vam sporoča, da je energija ljubezni povsod okoli vas. Če v tem trenutku niste zmožni videti, pa svetuje, da začnite gledati s srcem namesto z glavo.

2. Roka z očesom

Ta simbol služi kot zaščita pred negativno energijo in vas varuje pred nizkimi vibracijami iz okolice. Spodbuja vas, da se vprašate, kam trenutno vlagate svojo energijo? Katere stvari so tiste, ki vam v zadnjem času jemljejo največ energije in zagona? Katere so tiste, ki vam jo dajejo?

Simbol vas nagovarja, da se potopite vase in razmislite o zgornjih vprašanjih, medtem ko se prepustite njegovim zaščitnim vibracijam.

3. Kristal

Simbol kristala vam sporoča, da se je v vašem življenju začelo odvijati zdravljenje. Spodbuja vas, da začnete do sebe (in ljudi okoli vas) gojiti več sočutja in potrpežljivosti, saj se nobena sprememba ne zgodi čez noč.

Če imate doma kristale, je zdaj pravi čas, da jih očistite pod mrzlo tekočo vodo in pustite na sončni ali lunini svetlobi, da se energijsko napolnijo. Tako vas bodo lahko podprli pri zdravilnem procesu, ki se dogaja v tem obdobju.

Viri: spiritualdesk.com, tinirituals.com