Morda pa trenutna dogajanja vseeno prinašajo nekaj dobrega?

Kaj pa, če bomo prav sedaj ugotovili, kaj je res pomembno v življenju?

Morda pa trenutna dogajanja vseeno prinašajo nekaj dobrega? (foto: pexels) pexels
24. 9. 2021

Kaj pa, če to, da ne smeš več svobodno vstopiti v restavracijo, pomeni, da imaš sedaj lahko več piknikov v naravi, da prirediš več večerji v svojem toplem domu, na vrtu ali na terasi? 

Kaj pa, če to, da ne smeš več svobodno vstopiti v velike nakupovalne centre, pomeni, da boš sedaj končno zares začel podpirati lokalne kmete?

Kaj pa, če to, da morda ne smeš potovati, pomeni, da boš pričel raziskovati dosedaj zapostavljena podeželja v svoji državi in se naučil veliko novega o okolju, v katerem živiš? 

Kaj pa, če to, da boš morda izgubil službo, ker ne boš izpolnjeval pogojev, pomeni, da boš končno začel delati tisto, kar je tvoja srčna strast, tvoja vizija in pričel čisto svojo pot, ki te bo zares izpolnjevala? 

Kaj pa, če boš sedaj, ko ti morda ne bo dovoljen vstop v telovadnico ali fitnes, pričel telovaditi v naravi, na svežem zraku in soncu?

Kaj pa, če boš prav sedaj, ko boš ugotovil, da današnja medicina še vedno ne razume resničnih vzrokov bolezni, pričel resnično in pospešeno delati na sebi in boš vedno bolj iskal vzroke za težave pri sebi? 

Kaj pa, če se boš prav sedaj odločil, da boš namesto življenja v strahu, pričel graditi na svoji osebni moči in boš prav sedaj ugotovil, kaj je resnično pomembno v življenju? 

ali pa Matrica teme postaja nenasitna in zahteva vedno več. Želi popolno oblast. Želi človeku vzeti človečnost.