Sistem danes si prizadeva, da moški postanejo šibki

1. 12. 2022
Deli
Sistem danes si prizadeva, da moški postanejo šibki (foto: profimedia)
profimedia

Moški danes so ogroženi na psihološki, hormonski, spolni in čustveni ravni. To je namen sistema, saj moški z zdravo energijo predstavljajo oviro za sistem, ki jih želi zasužnjiti.

Zdrav moški je svoboden in neodvisen. Išče svobodo. Išče suverenost. Prizadeva si pomagati tudi drugim, da postanejo svobodni, kar pa v današnji družbi ni zaželeno.

Če človeka dovolj zamotite, ga je lažje nadzorovati. Kako torej moškega oslabiti? Ponudite mu napravo, ki mu nudi nenehen (lažen) užitek. Pornografija. Privlačne podobe. Brskanje po družbenih omrežjih. Igranje video iger. Gledanje televizije.

Potem v njem vzbudite zasvojenost s strupeno hrano, alkoholom, drogami in drugimi substancami, ki njegovo miselnost spremenijo tako, da postane popolnoma poslušen in podrejen.

Vsi "privilegiji" današnje družbe v resnici moškega oddaljujejo od njegovega bistva in kradejo njegovo moškost. Tako nastanejo ljudje, ki so čustveno neuravnovešeni, šibki in ranjeni, a zelo dobro vodljivi.

Družba pa v resnici potrebuje več moških, ki se ne bojijo soočiti sami s seboj. Moških, ki prevzamejo odgovornost za svoje življenje. Moških, ki bodo brez zadržkov prevzeli vodstvo.

Moški, čas je, da se uprete sistemu tako, da se osredotočite nase, zacelite svoje rane ter se vrnete k sebi.

Prirejeno po: Jake Woodard