Na dan prihaja resnica. Nekateri je še ne morejo ali nočejo videti.

Smo v času velikega dviga Zavesti Zemlje. Ljudje dvigujejo vibracijo in odpirajo oči, odpirajo srce.

Na dan prihaja resnica. Nekateri je še ne morejo ali nočejo videti. (foto: pixabay) pixabay
5. 8. 2021

Na dan prihaja resnica, ki je boleča. Nekateri je še ne morejo ali nočejo videti. Ker zelo boli.

Ko se zavemo, da smo del sistema in pohlepnih umov, ki manipulirajo z nami, se v nas prebudi jeza, obup, žalost, razočaranje, strah.

Dovolimo si, da občutimo vse to, vendar ne ostanimo v teh občutkih. Izstopimo. Ne hranimo teme s svojo jezo. Tako ji dajemo moč in prostor. Mi smo tisti, ki imamo moč, da gremo preko teh čustev. Lahko gremo preko tako, da postanemo samo zunanji opazovalec igre, ki se odvija pred našimi očmi. Mi se odločamo, ali bomo del te igra ali ne. Zmoremo to, ker smo mnogo več. Ker smo prišli, da bi izkušali na tem planetu mnogo več.

Spomnimo se, kdo v resnici smo. Spomnimo se, da smo mi kreatorji našega sveta. Zato vedimo, da imamo skupaj veliko moč, da spremenimo svet. Naše misli ustvarjajo naš svet, zato pojdimo preko obupa. Pa čeprav se mogoče v tem trenutku zdi prav vse brezupno.

Zavedajmo se, da imamo moč, da spremenimo svet. Osredotočimo se na to, da živimo in vidimo svet Ljubezni, svet radosti, svet miru, svet sočutja in sreče, svet Enosti. In naša vera in naše misli bodo ustvarjale tak svet. Tokrat smo bližje kot kdajkoli prej. Tokrat moramo biti močnejši kot kdajkoli prej.

STOPIMO V SVOJO LUČ IN ZASVETIMO KOT ŠE NIKOLI.

Ker smo mnogo več, kot mislimo, da smo. Spomnimo se že, kdo smo.

Smo bitja Luči in Ljubezni. Imamo neverjetno podporo Mati Zemlje in Univerzuma. Zato stopimo v Zavest Enosti, Ljubezni, Miru, stopimo v svobodo in radost življenja ter zaživimo življenje kot kreatorji Nove Zemlje.

Spomnimo se, da je vsa moč v nas. Ta moč je moč Ljubezni. In samo od nas je odvisno, in samo mi smo tisti, ki bomo odločili, ali bomo izkušali in živeli v svetu strahu in teme ali bomo izbrali Luč in Ljubezen ter živeli izpolnjeno življenje v Radosti, Ljubezni in Miru.

Vse je odvisno samo od nas. Od naše izbire.

Anamarija Kovačič