Najbolj finančno ugoden dan te pomladi za vaše astrološko znamenje

Preverite, na kateri dan letošnje pomladi vam bodo zvezde najbolj naklonjene na področju financ.

Najbolj finančno ugoden dan te pomladi za vaše astrološko znamenje (foto: profimedia) profimedia
5. 4. 2022

Oven: 28. maj

Na ta dan bo Venera v biku, kar vam bo prineslo prav posebno energijo. Izkoristite jo za manifestiranje obilja in sredstev, seveda pa ne pozabite tudi na lastno vrednost. Finance vam bodo omogočile tudi, da del donirate. Čeprav se velikokrat držite zase, boste to pomlad nagrajeni, če boste svojo pozornost usmerili v pomoč drugim. 

Bik: 20. maj

Na ta dan sonce vstopi v dvojčka. Takrat vam bo vaš finančni plan tekel kot po maslu; uspelo vam bo celo prihraniti nekaj dodatnega denarja, zato si lahko končno privoščite nekaj samo zase.

Dvojčka: 8. april

Vaš trud bo v mesecu aprilu obrodil sadove tudi na finančnem področju. Nekaj, v kar ste vložili denar že nekaj časa nazaj, se vam bo končno poplačalo in čas je, da svojo nagrado sprejmete z odprtimi rokami in v njej uživate.

Rak: 29. maj

Proti koncu maja vas bosta spremljala zagon in motivacija na kariernem področju. Vaš trud in prizadevanje bodo opazili tudi drugi in pričakujete lahko finančno nagrado.

Lev: 30. april

Konec aprila je odlična priložnost, da razmislite, kako bi lahko nadgradili svoje znanje in povišali kvaliteto dela. Dodatna znanja, pridobljena na izobraževanjih ali tečajih, bodo prispevala tudi k višjemu prihodku.

Devica: 28. maj

Venera v biku je odlična priložnost za manifestacijo, tudi na področju financ. Razmislite, kaj si želite in se opomnite, da si zaslužite prav vse. Svojo miselnost ohranjajte tudi skozi junij.

Tehtnica: 10. maj

Na ta dan Jupiter vstopi v ovna, kar vam prinaša obilje tako v ljubezenskem življenju, kakor tudi v poslovnih odnosih. Priložnost izkoristite tako, da se svojih projektov lotite čim bolj kreativno in izven okvirjev. Vaše izvirne ideje se vam bodo obrestovale.

Škorpijon: 14. junij

Čas je, da ozavestite mejo med tem, kaj je vaše, kaj je od drugih in kaj je v skupni rabi. Ne izkoriščajte financ drugih, obenem pa bodite pozorni na to, kam vlagate svoj denar. 

Strelec: 29. maj

Konec maja je čas, ko si boste lahko povrnili vse, kar vam je bilo v zadnjem času odvzeto. A pomembno je, da se tega lotite s pozitivnim pristopom in ljubeznijo do sebe ter drugih. 

Kozorog: 16. april

Dobili boste priložnost, da izboljšate svojo komunikacijo. Bodite pozorni in obdobje izkoristite za rast in razvoj; to se vam bo obrestovalo na vseh področjih, tudi na kariernem.

Vodnar: 30. maj

Čas je, da stopite v akcijo in prevzamete vodstvo pri službenih projektih. Vaša vnema ter kreativne ideje bodo navdušile tako sodelavce, kakor tudi nadrejene. Ne pozabite pa tudi jasno izraziti želje po nagradi za vaše delo.

Ribi: 10. maj

10. maja se prične dvotedenski razpon, ki bo izjemno ugoden za ribi. Ta čas vam prinaša obilje na vseh področjih: izkoristite ugodno obdobje za nove investicije in načrte za prihodnost.

in Kateri DAN v tem tednu bo najboljši za vaše znamenje?