Najbolj pomembni dnevi v APRILU (lahko prinesejo dramatične spremembe)

4. 4. 2024
Deli
Najbolj pomembni dnevi v APRILU (lahko prinesejo dramatične spremembe) (foto: profimedia)
profimedia

Astrologi pravijo, da nas v aprilu čaka 8 energijsko zahtevnih dni. Pripravite se na obdobje polno sprememb.

Če veste, kateri dnevi v aprilu bodo energijsko bolj intenzivni, lahko uspešno načrtujete svoje delo in se izogibate morebitnim zapletom. V aprilu bo kar osem takšnih dni, kar je rekord v letu 2024, zato je priporočljiva izredna previdnost na naslednje datume:

1. april – začetek retrogradnega Merkurja

Od 1. aprila dalje bo planet komunikacije, inteligence in informacij v retrogradnem stanju. Takrat se lahko pojavijo težave s spominom, težave v delovnem procesu, v ljubezni in komunikaciji nasploh. Še posebej pomembno je, da ste pozorni na podrobnosti in se izogibate spontanim odločitvam. Več si preberite tukaj.

3. april – Venera v konjunkciji z Neptunom

Na ta dan bo oteženo sodelovanje in sklepanje kompromisov. Z veliko verjetnostjo bo 3. april zelo neugoden dan za komunikacijo in nova poznanstva. Verjetnost srečanja z neprijetno osebo v službi ali na ulici, v trgovini ali na internetu se bo znatno povečala.

5. april – Venera preide v znamenje ovna

Prva hiša je odgovorna za čustva, videz in zdravje. Na ta datum se bo Venera preselila v prvo hišo horoskopa, kar bo povzročilo nenaden val negativne energije. To lahko močno vpliva na vaš odnos do sebe in vašo samozavest. Če se zalotite pri kritiziranju svojega videza, se nežno opomnite, da vam pravzaprav ne gre tako slabo, kot se zdi. 

8. april — Popolni sončni mrk v ovnu 

To bo najbolj intenziven in nepredvidljiv dan v mesecu. Popolni sončni mrk s sabo vedno prinese nekaj negativne energije, še posebej v znamenju ovna. To pomeni, da se bo verjetnost spontanih in nepričakovanih težav povečala. Na ta dan bodite zelo previdni pri vseh opravilih. Ljudje bodo prenašali slabe novice, negativnost in lažne informacije. Ne verjemite vsemu, kar vidite in raje počakajte, da ta dan mine, preden kakorkoli ukrepate.

10. april – Mars v konjunkciji s Saturnom

Na ta dan lahko razpoloženje močno upade. Ljudje bodo lahko postali brezvoljni, šibki, zdolgočaseni in nemotivirani. Želja po iskanju svoje sreče lahko nenadoma izgine. Bodite previdni, saj je na tak dan zelo enostavno izgubiti tisto, kar ste gradili mesece ali celo leta.

11. april – Sonce v konjunkciji z Merkurjem

Na ta dan se odsvetuje ustvarjanje novih povezav. Merkur v opoziciji s Soncem bo oviral vašo sposobnost sprejemanja kritike. Možni so nesporazumi in izbruhi prepirov, zato previdno izbirajte svoje besede. 

19. april – Merkur v konjunkciji z Venero

Potreba po komunikaciji se lahko na ta dan močno zmanjša. Sprostite se in počakajte, da se dan konča. To je tudi dan zelo močne utrujenosti.

30. april – Mars preide v znamenje ovna

Mars se v ovnu počuti kot doma in zato je njegova moč okrepljena. Toda senčna stran Marsa v ovnu predstavlja in teži k nepotrpežljivosti, arogantnosti, impulzivnosti, nepremišljenosti in sebičnosti. Na ta dan se izogibajte konfliktom.

Sensa.mondo.rs in atma.hr

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja