Ne, niso vsi moški enaki!

V današnji družbi včasih mislimo, da so vsi moški otopeli, pasivni in čustveno nedostopni, a v resnici je tudi veliko takih, ki stopajo v svojo pravo moško moč.

Ne, niso vsi moški enaki! (foto: profimedia) profimedia
15. 11. 2022

Večina moških ima veliko večjo globino, kakor mislite. Samo težko jo pokažejo, saj bi za to morali postati ranljivi.

Niso vsi moški otopeli. Niso vsi moški pasivni.

Seveda obstajajo moški, ki so globoko ranjeni in se ne bodo nikoli čustveno odprli. A verjamem, da se med moškimi dogaja premik. Verjamem, da se učijo stopiti v svojo pravo moško moč in ne v lažno "alfa stanje", kot ga promovira današnja družba.

Verjamem, da moški postajajo povezani s svojimi srci. Globoko prizemljeni, odgovorni, zaščitniški. Postajajo voditelji, zavestni bojevniki.

In ravno takim moškim, ki resnično utelešajo zdravo moškost, se ženske z zdravo energijo ne morejo upreti. Kolikokrat slišite, da si ženska želi "pravega moškega"? S tem ženska v resnici želi nekoga, ki ji bo dal občutek varnosti in ji omogočil, da je nežna, čutna, predana.

Naj vas današnja družba ne zavede, da mislite, da so vsi moški "plejboji" in mačoti. Obstajajo tudi zavestni moški z zdravo energijo, ki razumejo, v čem se skriva resnična moška moč.

Prirejeno po: Jake Woodard