Osebnostni test razkriva, kaj nudite v romantičnih odnosih

19. 11. 2023
Deli
Osebnostni test razkriva, kaj nudite v romantičnih odnosih (foto: Sensa.story.hr/printscreen)
Sensa.story.hr/printscreen

Ali veste, katere so vaše močne točke v odnosih?

Vsakdo se zaveda svojih potreb in pričakovanj v odnosih, toda ali ste se kdaj vprašali, kakšen partner ste sami in kaj bi še lahko ponudili drugemu? To lahko odkrijete z naslednjo izbiro.

Sprostite se, pomislite na svojega partnerja in vaš odnos. Če partnerja nimate, lahko pomislite na vašo idejo o ljubezni nasploh. Pustite, da vas obdajo čustva ljubezni, nato pa izberite eno od štirih ponujenih ilustracij in odkrijte novo dimenzijo svojih čustvenih darov.

Slika 1

Če ste izbrali prvo podobo, to nakazuje, da si prizadevate za osebno rast in ste zaščitniški do partnerja in odnosov, ki jih gradite. Znate odreagirati umirjeno, a po potrebi tudi vnesti svežino. Če ste trenutno v stagnaciji ali se počutite izgubljeni v partnerskih odnosih, ne pozabite, da vse prihaja od vas. Ste oseba, na katero se lahko drugi zanesejo. S svojimi besedami in dejanji lahko zdravite in pomagate graditi druge. Ne smete pa zanemariti sebe. Močni ste, vendar je pomembno, da svoji ranljivi strani dovolite, da ugleda luč sveta. Dovolite si prejemati, ne izključno dajati.

Slika 2

Če ste izbrali drugo podobo, to nakazuje, da je pred vami obdobje, v katerem boste imeli priložnost biti v izjemni povezanosti in ravnovesju med dvema svetovoma: duhovnim in fizičnim. Sposobni ste biti nežni do sebe in začutiti vse, kar pogrešate ali bi radi raziskali. Če ste bili do sedaj bolj zaprti ali v ljubezni niste dobili tistega, kar potrebujete, je čas, da to najprej spoznate pri sebi in začnete kazati drugim. Vaša ljubezen je globoka in zavezujoča, včasih preveč intenzivna. Če še niste našli partnerja, sledite svoji intuiciji in se prepustite znakom, ki vam jih pošilja vesolje. Znate ljubiti in to počnete iskreno. Pazite se le naivnosti, ki vam lahko zamegli vid.

Slika 3

Če ste izbrali to podobo, to pomeni, da se v v vas skrivata moč in neodvisnost. Ste plemeniti in vzdržljivi ter imate izjemen potencial za uresničevanje svojih vizij. V razmerjih velikokrat sklepate kompromise, ker včasih čutite, da večina odgovornosti v odnosih pade na vaš hrbet. S tem se spopadate precej stoično, vendar ne dvomite o pomembnosti vaše osebne svobode. Prostor in aktivnosti, ki so samo vaše, so ključnega pomena ne le za vaš osebni razvoj, ampak tudi za napredek samega odnosa. Imate možnost biti svoja, močna in samozavestna oseba ter si tega nikoli ne podrediti. 

Slika 4

Če ste izbrali zadnjo podobo, to pomeni, da ste nagnjeni k prilagajanju in hitro prepoznate potrebe svojega partnerja. Svoje potrebe spretno izražate, tudi neverbalno. Zavedate se svoje ženstvenosti/moškosti in ste zelo pozorni do svojega partnerja. Usklajeni ste s svojimi občutki, kar vam prinaša tudi boljše prepoznavanje in povezovanje z občutki druge osebe. Ste sočutni in znate vzdrževati ter negovati odnose. Drugim omogočate prostor za rast in razvoj. Entuziazma vam ne manjka, a mu morate včasih dovoliti, da vas prevzame.

Vir: Sensa.story.hr