Prava ženska moč prihaja iz SRCA

Skrb za zunanjost nikoli ne more nadomestiti tega, kar se dogaja v našem notranjem svetu.

Prava ženska moč prihaja iz SRCA (foto: Profimedia) Profimedia
15. 3. 2023

Velikokrat ženske želimo stopiti v stik s svojo ženstvenostjo tako, da se naličimo, uredimo ali da si oblečemo svojo najljubšo obleko.

Ob tem pa pozabljamo, da noben bronzer, senčilo, obleka ali lepotni posegi ne morejo nadomestiti čudovitega sijaja, ki ga opazimo pri ženskah z odprtim srcem.

Nič ni narobe, če se rade uredimo ali se razvajamo tako, da si privoščimo novo pričesko. Vendar je ob tem dobro ohranjati zavedanje, da naša prava ženska moč prihaja iz srca.

Tudi sama sem skušala stopiti v zdravo žensko energijo tako, da sem se osredotočala na zunanjost. A zdaj lahko rečem, da se nič ne more primerjati z občutkom, da poznam sebe, sprejmem svoje pomanjkljivosti in zaupam v svojo žensko moč.

Ko sem odprla svoje srce, se je življenje spremenilo. S tem, ko se je spremenil moj notranji svet, se je spremenil tudi način, kako se pokažem v svetu. Zaradi tega danes privlačim čisto druge ljudi, odnose, situacije.

Še zdaj se mi na trenutke zdi neverjetno, kaj vse se je spremenilo s tem, ko se je spremenilo moje dojemanje same sebe.

Vse imamo možnost, da pokažemo svoj pravi sijaj in privabimo več tistega, kar si resnično želimo. V vsaki ženski se skriva samozavest, moč in modrost, ki čakajo, da jih odkrijemo.

Odprite svoje srce in se resnično povežite s svojo pristno žensko energijo. Le tako boste lahko zaživele polno življenje, kakršnega si zaslužite.

Prirejeno po: Melissa Woodard