Resnice o razmerju z "zdravim" moškim, ki jih morate poznati

12. 11. 2022
Deli
Resnice o razmerju z "zdravim" moškim, ki jih morate poznati (foto: profimedia)
profimedia

Kaj v resnici prinese odnos z moškim, ki ima zdravo moško energijo?

Pogosto od žensk slišim stavke, kot so: "Želim si močnega moškega z zdravo moško energijo." Res je, da lahko le z moškim, ki ima zdravo energijo, ustvarimo intimen, globok, resnično predan odnos. 

Vendar pa se ženske pogosto ne zavedajo, kaj v resnici prinese odnos s takim moškim.

1. Žensko bo izzval k rasti

Zdrav moški bo žensko peljal onkraj njenega strahu, sramu in potrebe po nadzoru. Iskal bo načine, kako lahko skupaj zrasteta. Čeprav bo to morda včasih neprijetno, bosta njegova jasnost in usmeritev izzvala rast in žensko spodbudila, da se prepusti.

2. Do izraza bo prišlo njeno nezaupanje

Če ženska še vedno podzavestno ne zaupa moškemu, bo to ob zdravem moškem prišlo še bolj do izraza. Njen sarkazem, pretirana neodvisnost ter druga dejanja, ki predstavljajo "ščit" pred moškimi, niso več potrebni. Moški bo žensko spodbudil, da spusti svoj ščit in postane ranljiva.

3. Ženska bo še bolj zasijala

Ko je ženska z moškim, ob katerem se počuti varno, njena energija prične dobesedno žareti. Ni ji treba nenehno voditi in sprejemati odločitve, kar izčrpava njeno energijo. Moška odločnost in jasnost navdihuje ženski sijaj.

4. V svojem telesu bo občutila sprostitev

Podpora, struktura in zaščita spodbudijo njen živčni sistem k sprostitvi. Ženska ob zdravem moškem ni neprestano napeta, temveč je sproščena in zaupa njegovim odločitvam. 

Ženska se bo ob moškemu z zdravo energijo prepustila, odkrila svoje žensko bistvo in pričela cveteti.

Povzeto po: Jake Woodard

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu