Ali nas pokojni lahko še vedno slišijo?

18. 11. 2023
Deli
Ali nas pokojni lahko še vedno slišijo? (foto: shuttersotck)
shuttersotck

Po boleči izgubi bližnjega, se številni v mislih še vedno pogovarjajo z ljubljeno osebo. Lepo je pomisliti, da nas pokojni morda še vedno slišijo. Pa nas lahko? 

Odgovarjajo ljudje, ki imajo svoje izkušnje...

Da! Slišijo nas in vidijo! Moja mama je umrla zaradi raka na dojki, ko sem imela 25 let. Preden je odšla, je meni in mojim bratom in sestram povedala, da bo prosila Boga, če se nam lahko prikaže kot sova! Lahko vam prisežem, da sem bila že velikokrat v stiski, ko se je nenadoma pojavila sova. In kadar sem videla sovo, je dejansko prišlo do neke vrste "pogovora" zvočnih odzivov, kar me je presenetilo, ker nisem vedela, da sove to lahko naredijo ali da se lahko odzovejo.

Torej… Da! Ne samo, da nas slišijo in vidijo, ampak nas lahko včasih tudi opozorijo na stvari, ki bodo prišle, ali stvari, za katere želijo, da se jih zavedamo, zato NIKOLI ne obupajte in vedno verjemite, da sta njihova duša in njihov duh z vami kjerkoli ste.

Jo Bryant, quora.com

Potrditve, da nas pokojni slišijo, lahko dobimo tudi preko sanj, ali pa na našo pot pošiljajo peresa, kovance ali denar, njihove najljubše pesmi itd.

Pogosto nas obiščejo med praznovanji, kot so rojstva, poroke, rojstni dnevi in ostala praznovanja. Včasih lahko tudi začutimo njihovo bližino ali celo dotik. Morda začutimo njihove občutke svobode in radosti. 

Še vedno so živi in razumejo, kaj je naš namen tukaj na Zemlji. Le oni so izpolnili svojega.