Z mačkami in psi smo globoko duhovno povezani

8. 2. 2022
Deli
Z mačkami in psi smo globoko duhovno povezani (foto: profimedia)
profimedia

Številne raziskave dokazujejo, da se med živalmi in ljudmi spletejo posebne, nevidne vezi. Preberite, kaj v vaše življenje prinese mačka, in kaj pes ter zakaj sta oba terapevta. 

Ko se življenje mačke ali psa preplete z življenjem njegovega skrbnika, človeško energetsko polje ustvarja harmonijo z živalskim. Sesalci imamo podobno telesno strukturo, zato lahko živali zaznajo našo ali tujo negativno energijo, ki nas hromi in jo 'povlečejo' iz naših organov. Mnogi med nami lahko potrdijo, da je mačka takoj prišla k njim, kadar so bili bolni ali žalostni.

Mačke so zdravilke

Mačke so zelo skrivnostne in očarljivo zanimive živali. Imajo izredno sposobnost za čiščenje energij. Če mačka zazna negativne vibracije, intuitivno usmeri vso svojo energijo v zdravljenje. Ob človeku, ki ga ima rada, lahko presedi cele ure, če čuti, da ta potrebuje njeno pomoč. Nato tiho odide po svoje.

Mačke ne smemo nikdar ustaviti, kadar hoče stran, saj to pomeni, da se je izčrpala in potrebuje svoj čas in prostor, da se regenerira in znova napolni z energijo. Mačke zato takrat najraje izginejo v naravo. 

Psi so angeli varuhi

Psi so naši angeli varuhi; skrbno bdijo nad nami in preprečujejo nevarnosti. Z dobrimi gospodarji, ki so hkrati njihovi najboljši prijatelji, bodo psi zdržali v dobrem in slabem. Delujejo kot nekakšne gobe, ki vpijajo negativno energijo in jo pretvarjajo v lepše vibracije. Če te seveda ni preveč... 

Zavist, pohlep, pohota, sovraštvo, jeza … psu nič ne uide. Absorbira vsa ta negativna čustva in poskrbi, da je človeku od njem lepo. Psi so lahko kot "strelovod" za energijo. Če pes kaže znake depresije ali boleha, je treba razmisliti, zakaj prihaja do tega oziroma, kaj počnemo narobe, da je pes tako šibek. Vzrok iščemo pri sebi, saj je kuža tako le odsev naše energije. 

Mačke predstavljajo luno, psi sonce

Mačke, astrološko gledano, simbolizirajo nežnost lune. Ta planet nam daje mehkobo in toplino, predstavlja vse, kar je na tem svetu skrivnostnega. Otroci in odrasli se obračajo k luni po nasvet in zavetje, kadar je njihovo življenje v kaotičnem stanju in potrebujejo zagotovilo, da bo vse v redu. Mačja osebnost je kljub njeni svobodni, neodvisni naravi zelo organizirana in nas lahko nauči, kako si urediti življenje tako, da bomo bolj srečni.

Energijo sonca (psa) pa si želimo vedno, kadar je v življenju temačno. Psi v našem življenju zares delujejo kot sonce. 

Če si otrok želi domače živali ...

Če si otrok obupno želi mačjega mladička, ima to mnogo pomenov. Otroci mnogo bolje zaznavajo kozmične povezave kot odrasli. V starosti dveh in treh let ustvarjajo globoke povezave z duhovnimi bitji. Če čutijo potrebo po mački, so se pripravljeni zavezati k globokemu odnosu, ki jih bo spremljal vse do odraslosti. 

Želja po mački lahko pomeni tudi, da si otrok želi več nežnosti in pozornosti, da potrebuje ljubezen in nekoga, na kogar se lahko vselej obrne. Mačka mu bo namreč vedno stala ob strani

Če po mački hrepeni odrasel človek, je to očiten znak, da potrebuje nekoga, ki mu bo dajal ljubezen oziroma prezenco duhovnega bitja, ki bo s svojo vibracijo polepšala njegovo življenje.

Če si otrok želi psa, lahko z gotovostjo sklepate, da potrebuje podporo in celjenje na čustvenem področju ali pa spodbudo za razvoj svoje kreativnosti. Ko otroci hočejo kužka, si želijo biti videni in slišani, radi bi razvijali svoje talente in z njimi razveseljevali druge – prav tako, kot pasji prijatelji.  

Pes in človek ustvarita zelo globoko vez in se razumeta povsem brez besed.

Vsi, ki so kdaj imeli psa, bodo vedeli, o čem govorimo.

vh, vir: Conscious reminder

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk