Zakaj svoji bivši še vedno nosi rože

Na družbenih omrežjih je zakrožila objava mladega ločenega očka, ki nosi močno sporočilo vsem mladim staršem. 

Zakaj svoji bivši še vedno nosi rože (foto: profimedia) profimedia
23. 2. 2017

Billy Flynn Gadbois je ločeni očka dveh sinov, ki se je odločil, da svoji bivši ženi pripravi presnečenje na njen rojstni dan. Ker marsikdo ni razumel njegovega dejanja, se je odločil, da svoje misli deli s svetom.

"Danes ima moja bivša žena rojstni dan, zato sem se zgodaj zbudil, kupil rože, voščilnico in darilo, ki ji ga bosta dala najina sinova ter jima pomagal, da ji pripravita zajtrk.

Kot običajno, me je nekdo vprašal, zakaj za vraga še vedno počnem stvari zanjo? To mi gre na živce. Zato bom vsem objasnil.

Vzgajam dva majhna moška. Postavljam jima primer, kako se obnašam do njune mame, ki bo ključno oblikoval, kako bosta tudi sama videla in tretirala ženske ter vplival na njuno dojemanje odnosov.

V najinem primeru, ker sva ločena, mislim, da še toliko bolj. Če ne dajete dobrega zgleda odnosov svojim otrokom, se spravite v red. Dvignite se nad in bodite dober vzor. To je večje od vas samih. Vzgajajte dobre moške. Vzgajajte močne ženske. Prosim. Svet jih potrebuje sedaj bolj kot kadarkoli.”

Vir: Indy100.com