Že zaradi žensk je to življenje vredno živeti (zapis Urbana Urbanca)

8. 3. 2022
Deli
Že zaradi žensk je to življenje vredno živeti (zapis Urbana Urbanca) (foto: profimedia)
profimedia

Kadar ljubiš žensko, v resnici ljubiš eksistenco samo.

Kaj ni res, da ženska lepota, njena radost in nežnost ter spontanost naredijo za moškega – kaj za moškega – cel svet lepši prostor?
Kaj ni res?
Mene osebno, ko gledam žensko, to neizmerno osrečuje.
In kadar imam ob sebi svojo žensko, takrat sem hvaležen le še bolj ter sem srečen, da sem živ.
Pri tem pa ne gre sploh za to, da bi bil od ženske odvisen, sploh ne. Dobro vem, kako je biti sam in znam biti sam. In to obožujem.
Vendar pa, ko jo preprosto samo opazujem in jo poslušam, kako si mrmra svojo najljubšo melodijo... in ko gledam, kako se njeno telo lahkotno ter skoraj v plesu premika po stanovanju, ta njena prisotnost moje življenje napolnjuje z še več ljubezni ter svetlobe.
Dobesedno, že zaradi žensk je to življenje res vredno živeti. Saj ženska je lepota, ona je svetloba... ona je ljubezen. In biti s pravo žensko, je točno to.

Zato, dragi moj moški, ti le poskrbi, da bo še naprej tiho prepevala, medtem ko bo po stanovanju tako mehko stopicala ter se ti vsake toliko malce navihano nasmehnila in se k tebi stisnila. 

Upam, da veš, kaj moraš narediti?
p.s. Pa ne samo danes... 

URBANURBANC.com

Urban Urbanc o zdravih odnosih

V novem Cosmopolitan podkastu pogovor Urban Urbanc odgovarja na 10 najpogostejših vprašanj, ki se ženskam porajajo v zvezi z moškimi, in vam lahko pomagajo graditi še močnejše in bolj zadovoljujoče odnose.

Pogovoru prisluhnite tukaj:

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan