Ženska si želi prisotnega moškega

7. 1. 2023
Deli
Ženska si želi prisotnega moškega (foto: profimedia)
profimedia

Kakšenga moškega si v resnici želi ženska? 

Ženska si želi prisotnega moškega.

Ne želi popolnoma odsotnega moškega, ki leta naokoli brez jasnih ciljev. Želi si nekoga, ki je prisoten in jo s tem navdihne, da odpre svoje srce in se prepusti zdravemu moškemu vodenju.

Želi si začutiti moško moč.

Med prepirom ženska potrebuje moškega, ki bo znal prisluhniti njenim potrebam, brez da bi ob tem poskušal dominirati. Pomembno pa je, da moški postavi zdrave meje in nudi močno, prizemljeno ljubezen.

Želi si moškega, ki je odločen.

Ženska potrebuje moškega, ki je dosleden in jasen, saj lahko le tako sprejema njegovo vodstvo, usmeritve ali meje. Vaša odločnost v njej vzbuja varnost, zaradi česar njej ne bo treba skakati v vodilno vlogo. Ne dovolite, da se obnaša kakor vaša mati, ker tudi sama ne želi biti z nekom, ki se obnaša kakor otrok.

Želi si občutek varnosti.

Če ženska ne čuti, da jo moški lahko zaščiti, se ne bo popolnoma odprla. Potrebuje nekoga, ki ji bo zagotavljal zaščito s svojo notranjo močjo. Včasih jo mora moški zaščititi tudi pred svojim lastnim egom.

Želi si moškega, ki jo bo očaral z ljubeznijo.

Želi si odnosa, ki predstavlja ples polarnosti, predigre in intimnosti. Želi si nekoga, ki ji bo nudil zdravo, moško stabilnost in ji pomagal pri odkrivanju lastne ženstvenosti. Nekoga, ki ji bo pomagal, da se prepusti ljubezni in se ji popolnoma preda.

Noben moški ne bo ženski neprestano nudil čisto vsega, kar si želi, a pomembno je, da k temu stremi prav vsak dan. Cilj ni popolnost, temveč doslednost.

Prirejeno po: Jake Woodard