NE POTREBUJEM MOŠKEGA, ki bi skrbel zame! To lahko storim sama!

13. 5. 2024
Deli
NE POTREBUJEM MOŠKEGA, ki bi skrbel zame! To lahko storim sama! (foto: profimedia)
profimedia

Ženska, ki je zelo neodvisna, se je najverjetneje zgodaj v življenju naučila, da je moški ne more podpreti ali zaščititi.

Taka ženska je danes lahko izjemno "uspešna" na kariernem področju. Morda služi bajne zneske, ima lastno nepremičnino in vozi nov športni avto, toda njeno ljubezensko življenje ne more biti izpolnjujoče, saj nenehno privlači šibke, poženščene moške, ki občudujejo samo njene moške lastnosti.

Ali to pomeni, da ženska ne more biti finančno uspešna? Seveda ne. A ko zaradi kariere žrtvuje svojo ženstvenost, se taka ženska znajde v temnem svetu preobremenjenosti in izgorelosti.

Taka ženska se bo težko povezala z moškim, ki uteleša zdravo moško energijo. Svoje hrepenenje po tem, da bi se popolnoma odprla in opustila željo po nadzoru je tako globoko potlačila, da moškim preprosto ne more zaupati. V glavi ji odzvanjajo misli, kot so: "Ne potrebujem moškega, ki bi skrbel zame, to lahko storim sama."

A če vse lahko stori sama, kakšen namen bi sploh imel zdrav moški v njenem življenju? Ker sama tako močno deluje v moški energiji, za zdravega moškega ne bo niti privlačna. Po drugi strani bo zelo všeč šibkim moškim, ki si želijo ženske, ki bi jih vodila in nadzirala. Vendar se je pomembno zavedati, da takšen par nikoli ne bo imel predanega, ljubečega, izpolnjujočega odnosa.

Zdrav moški išče žensko, ki izžareva toplino, mehkobo in mir. Žensko, ki sledi svoji intuiciji ter ki v odnos prinaša ljubezen in nežnost. Žensko, ki zmore zaupati in se predati.

Taka ženska je še vedno lahko karierno uspešna in finančno neodvisna. Vseeno pa je pomembno, da ostaja v stiku s svojo ženstvenostjo in jo prinaša tudi v partnerski odnos.

Prirejeno po: Jake Woodard