Vse, česar si premočno želite, ODBIJATE od sebe

Se tudi vi sprašujete, kako v svoje življenje privlačiti pravega partnerja? Namesto da se osredotočite na iskanje, se osredotočite na delo na sebi.

Vse, česar si premočno želite, ODBIJATE od sebe (foto: profimedia) profimedia
29. 11. 2022

Kako boste privlačili pravega partnerja, če pa vam na čelu piše, da vam nekaj manjka?

Pogosto k meni pristopijo starejši moški, ki vidijo, da je na mojih predavanjih veliko žensk. Ob tem mi zaupajo, da si zelo želijo spoznati prave osebe in se poročiti.

Vidi se jim, da so dobri ljudje. Njihova edina težava je to, da imajo napačne motive pred začetkom razmerja. Iščejo odnose, v katerem bodo nekaj dobili, ob tem pa ne pomislijo, kaj lahko sami nudijo. Obupano si želijo razmerja, s tem pa odbijajo zdrave potencialne kandidatke.

Ženska išče moškega, ki bo dajal, ne pa takega, ki bo zgolj jemal. Sam lahko mirno rečem, da pred 10 leti nisem bil niti približno zrel za razmerje, še manj pa za zakon.

Tako ni samo v razmerju. V večini se nam upira biti v stiku z ljudmi, ki stalno iščejo, kaj lahko dobijo. H komu se raje odpravite na obisk? K babici, ki vas založi z domačo zelenjavo ali k "prijatelju", ki se kot lopov plazi okoli vas in išče lastno korist?

Številnim se že na obrazu vidi, da obupno potrebujejo partnerja, s čimer pa odbijajo potencialne kandidate za zdrav odnos. Vse, česar si premočno želite; partnerja, službe, denarja... odbijate od sebe.

Pomembno je, da se poglobite vase. Da si sami pričnete nuditi vse, kar potrebujete in dodobra razumete, kaj lahko doprinesete odnosu.

Ženske imajo rade mirne, zadovoljne in neodvisne moške, bežijo pa pred tistimi, katerim na čelu piše, da iščejo nekoga, ki bo končno zapolnil njihovo praznino v življenju in jih stregel kot mama, žena in Bog, združeni v eni osebi.

Prirejeno po: Andrej Pešec