Žvrkljanje olja - ena od najmočnejših oblik zdravljenja, ki iz telesa sesa viruse, bakterije in glivice

Usta so začetek prebavnega trakta. Spremenjena barva zob, otekle, odmaknjene, krvaveče in vnete dlesni, zobne obloge, slab zadah, manjkajoči zobje itd. Vse to odraža človekovo zdravstveno stanje.

Žvrkljanje olja - ena od najmočnejših oblik zdravljenja, ki iz telesa sesa viruse, bakterije in glivice (foto: profimedia) profimedia
8. 4. 2021

»Ko pogledamo v usta, vidimo, v kakšnem stanju je črevesje. Če so usta zdrava, je črevesje zdravo; če imamo okvarjene zobe in dlesni, potem slabi in propada tudi preostalo telo. Usta lahko razkrijejo številne bolezni: aids, bulimijo, levkemijo, sladkorno bolezen, sindrom razdražljivega črevesja, sifilis, raka, zgago in druge bolezni.« opisuje dr. Bruce Fife v knjigi Barbare Černe, Žvrkljanje olja za razstrupljanje in samozdravljenje.

Žvrkljanja olja

Žvrkljanje olja je preprosta, neškodljiva in poceni, a zagotovo ena od najmočnejših oblik zdravljenja, ki iz telesa sesa viruse, bakterije in glivice; zdravi migreno, bronhitis, bolečine v zobeh, trombozo, ekceme, razjede, črevesne bolezni, bolezni srca in ledvic, encefalitis, paralizo, nespečnost, ženske bolezni, kronične bolezni krvi ter bolezni živcev, želodca, pljuč in jeter.

Žvrkljanje olja očisti usta bolje kot katerakoli zobna ščetka. Poleg tega telo zaščiti pred tem, da bi se mikroorganizmi iz ust razpasli po telesu. Avtorica jo priporoča vsakomur, ki si želi telo očistiti strupov in pospešiti samozdravljenje ali le poskrbeti za preventivo; predvsem pa, če mora poskrbeti za kurativo (zdravljenje).

Priporočena je uporaba hladno stiskanega sončničnega olja, vendar lahko uporabljate tudi druga rastlinska olja.

Kaj dosežemo z žvrkljanjem?

Najbolj očiten rezultat so bolj zdravi zobje in usta. Zobje postanejo bolj beli, dlesni bolj rožnate in bolj zdravega videza, dih pa bolj svež. Že samo zaradi tega se žvrkljanje izplača. Izjemno je, da je koristi za zdravje še veliko več. Izboljša ali celo popolnoma pozdravi veliko zdravstvenih težav, vključno s tistimi, za katere medicinska znanost še ni našla zdravil. Žvrkljanje olja lahko pomaga pri skoraj vseh, tudi kroničnih boleznih.

Kako žvrkljamo?

Žvrkljamo na tešče. Takoj ko vstanemo. V usta damo čajno žličko olja in ga žvrkljamo oziroma vlečemo med zobmi. Olja ne pogoltnemo, ampak ga po dvajsetih minutah izpljunemo. Ne v umivalnik, ampak v papirnato brisačo, saj izpljunek vsebuje mikroorganizme in biokemične ostanke. Brisačo vržemo v koš, usta večkrat speremo z vodo.

V knjigi Žvrkljanje olja boste spoznali, kako lahko z žvrkljanjem in drugo rutino, ki podpira to obliko razstrupljanja, pozdravite in preprečite marsikatero bolezen

Tekst: Mirela Smajić

Preberite še: