Astro napoved: Kaj nas čaka v tem tednu?

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 9. do 15. 11. 2020.

Astro napoved: Kaj nas čaka v tem tednu? (foto: pexels) pexels
8. 11. 2020

Sonce v znamenju škorpijona bo v tednu pred vami močno poudarilo določene lastnosti vašega delovanja. Tokrat boste bolj energični, aktivni, pozitivni, neustrašni, vztrajni, prodorni, premišljeni, zgovorni, predani, potrpežljivi, ambiciozni in iznajdljivi. Najboljše se boste počutili, ko boste raziskovali in odkrivali. S prodornim zaznavanjem in močjo soočenja se boste lažje borili za svoj prav. Če vas bo kdo izzval v negativnem smislu se lahko odzovete maščevalno in preveč dramatično. Najlažje vam bo, če se boste sprijazniti s to intenzivno in hkrati strastno energijo. 

Ni bolj primernega časa, da očistite svoj fizični, duhovni in duševni jaz kot sedaj, ko boste resnično sposobni podati se v globino. Sposobni boste načrtovati ali ravnati s škorpijonovo energijo na bolj zrel način. Škorpijon vlada tudi intimnemu področju, zato lahko pričakujete na tem področju več dogajanja, le nežnosti bo malce primanjkovalo. Spodbujali boste spremembe z izboljšanjem, stati na mestu - brez premika - bo naravnost nesprejemljivo. 

Merkur se bo v torek prav tako začel sprehajati po znamenju škorpijona. Zaradi energije škorpijona lahko postanete preveč entuziastični, kar se bo še posebej odražalo na področju dela. Nevroza in zmede v odnosih z drugimi se umikajo, prehajate v teden, ko boste na več področjih zadeve lažje razčistili na zrel način. Velik izziv pa bo naučiti se, kako premagati omahljivost in poudariti spoštovanje.

Z Venero, ki se bo nahajala v svoji najljubši poziciji, v znamenju tehtnice, boste nagnjeni k temu, da uporabite čar kot neposredno ali odločno vedenje, da v tem ciklu dosežete tisto, kar želite. Ker odnosi za Venero tej poziciji pomenijo vse, boste pripravljeni na pogajanja in kompromise, ter neverjetno idealistični. Hitre reakcije in agresiven pristop vas bosta močno odbijala. Na področju kariere vas lahko v kakšen kočljiv položaj pahneta nedoslednost in površnost. To je tudi čas, ko boste bolj kreativno naravnani, ves čas v iskanju ravnovesja v svojem osebnem okolju. Zdravniki, zdravilci in ljudje v medijih boste v tem času našli več navdiha in podpornih energij, saj je čas namenjen ustvarjanju sinergije. Zdravljenje odnosov bo močno podprto, zato je to čas primeren, da se znebite starih zamer.

Mars v znamenju ovna, ki se začne v petek gibati v direktni smeri, je simbol za premik naprej, ne glede na to, kaj vam lahko kasneje stoji na poti. Uspeh bo tokrat izhajal iz sodelovanja in ne iz osvajanja, kar lahko postane tudi izziv v življenju in odnosih. Ker se boste manj ukvarjali s posledicami, bo na trenutke prisotno bolj impulzivno vedenje. 

Tedenska napoved

V ponedeljkovo jutro se boste podali z luno v znamenju leva, ki poudarja dramatičnost. Navdih boste črpali iz svoje osebne zgodbe, kaj se dogaja drugim, vas ne bo tako zelo zanimalo. Težko se bo pretvarjati ali skrivati navdušenje, zato je pomembno, da sledite svojemu srcu. Energija tega vpliva hrepeni po stabilnosti v zavzetem, častnem odnosu, zato boste zahtevali, da vas spoštujejo. Ob 14.30 uri prehaja luna v znamenje device, zato se bo razpoloženje zavihtelo v bolj zdržano in dosledno smer.

V torek se lahko zaradi lune v devici pojavi nekaj težav glede prehranjevanja, prebave in postavljanja osebnih meja. Prihaja nenavaden čustveni pečat, ki vodi v neprestano analiziranje. Prihaja tudi obramba pred spremembami in možnost, da se kljub temu, da boste zelo marljivi, počutite preobremenjeni. Najboljše se boste počutili, ko boste postorili kar ste si zadali, tudi finance bodo bolj urejene. Načrtovali boste telesno vadbo ter samotne sprehode. Skratka, delovali boste tako, da se bodo na koncu um, telo in duh počutili osveženo. Druge navade, ki vam bodo v tem času pisane na kožo, so povezane z aktivnim umom, reševanje križank, branje jutranjega časopisa ali branje knjig. Na videz zdrava rutina pa lahko v negativnem smislu postane obsedenost in psihična zaščita pred negativno energijo. 

V sredo boste na prvo mesto postavljali tiste posameznike, ki ponujajo praktična spoznanja in logično razmišljanje, izognili pa se boste tistim, katerih misli so po naravi kaotične. Ključno za vas bo ohraniti zdravo ravnovesje v odnosu in poskrbeti predvsem zase. Ob 17.09 uri preide luna v znamenj tehtnice. Vaš notranji jaz bo sedaj bolj viden na površju. Estetski standardi bodo visoki in ne boste si mogli pomagati, da ne bi ali doma ali sebe polepšali in spremenili. Všeč vam bo domače okolje, ker boste znali ustvariti tudi vzdušje mirnega ravnovesja.

Tudi v četrtek lahko pričakujete prijetne vibracije, ki jih prinaša luna v tehtnici. Ta vpliv spremlja lahkotna kakovost, ki je lahko osvežujoča, zlasti če ste tik pred tem, da uresničite, kar ste si zastavili. Jasno vam bo, da sta v vsaki zgodbi dve plati, in tokrat boste pravi strokovnjaki pri iskanju najboljšega kompromisa. Zaznavali boste svojo prirojeno pravičnost in s tem si lahko pridobite zaupanje. Vašo čustveno identiteto bodo oblikovali odnosi z drugimi, želeli boste ustreči in se prikazati v najlepši luči. Morda boste uporabili ogledalo drugih, da bi razumeli svojo lastno naravo. 

V petek ob 17.19 uri preide luna v znamenje škorpijona. Prihaja tudi konjunkcija med Luno in Venero. Poudarek bo na življenjskem slogu, videzu in strastnih prijemih. Entuziastično boste iskali nekoga, ki lahko z vami drsi skozi dogajanje divje, medtem ko je po drugi strani uglajen. Skoraj nemogoče vas bo pretentati, saj boste presenetljivo realistični, ter tako zelo strastni, ko bo potrebno raziskati resnico. Na trenutke boste skrivnostni in previdni, strah vas bo, da bi se preveč približali in razkrili. 

Luna v škorpijonu, ki bo tudi v soboto vaša popotnica, potrebuje polno zavzetost duše, vendar jo lahko najde le v strastnih, dramatičnih odnosih. Zaradi energije vodnega elementa boste izjemno občutljivi na dražljaje okoli sebe. Skušajte sproti čistiti slabe občutke in se naučite zaupati svojim močnim nagonom glede situacij in ljudi. Če se ne boste na pravi način zavedali samega sebe, vas lahko negativna energija potegne v ljubosumje. 

V nedeljo prihaja Mlaj v škorpijonu, ter nato energija strelca, ki vas bo objela v popoldanskih urah. Bolj boste sproščeni, zadovoljni in usmerjeni k postavljanju novih ciljev. Tudi telo bo v dobri formi, zato se boste z veseljem podali v kakšen športen podvig. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: