Astro napoved: Izkoristite zadnji teden tehtnice!

Preberite podrobno astro napoved za obdobje od 17. do 23. oktobra. 

Astro napoved: Izkoristite zadnji teden tehtnice! (foto: shutterstock) shutterstock
17. 10. 2022

Sonce v znamenju tehtnice počasi zaključuje svoj cikel, saj v nedeljo prehaja v znamenje škorpijona. Skladnost vas vodi v obnavljanje, opazovanje lepote in pomiritev duše, ki se bo zlila s prijetno energijo. V ospredju bodo poštenost, milost in prijetni komplimenti. Odnosi bodo obogateni z globljim pomenom in čutnimi vibracijami. Gradovi, ki jih boste gradili bodo stabilni.

Tisti s prirojenimi umetniškimi sposobnostmi boste v tem tednu še bolj kreativni, zato lahko uspete tudi nekaj zaslužiti. Odprti boste za kompromise, nove ideje, vendar vas ne bo mogoče enostavno zapeljati. Če ste bolj maščevalne narave, boste tokrat izgubili svojo moč, kar vam lahko doprinese nemir. Bolj boste naravni in sproščeni, zaradi česar boste vredni vsakega občudovanja.

S sodelovanjem vam lahko ta vpliv pomaga uravnotežiti bolj stresne situacije, s katerimi se srečujete. Zaradi iskanja usklajenih rešitev, boste svoje mnenje, v kolikor se ne bo skladalo s povprečjem, raje zadržali zase in ga reševali v mislih. Intenzivno spoznavanje samega sebe je lahko tokrat velik korak k boljšim odnosom.

Ne glede na področje, izziv ne bo razmišljati samo o sebi, ampak bo vključeval sodelovanje za dosego skupnih ciljev. Ozračje bo obarvano z razpravami, užitki in zanimivimi aktivnostmi. Izkoristite priložnosti, da se izrazite, povežete z znanjem, otresete svojih slabih navad, delujete z navdušenjem in poiščete resnico. Smisel za strategijo se bo zlil s pozitivno energijo in končno boste bolj cenili določene ljudi, še posebej, če boste v skupni povezavi našli osebni interes. Ta čudovita energija, ki izostri radovednost vas bo usmerila kopati globoko, da boste zaznali prava sredstva za dosego ciljev. Razvijete lahko svoj takt in spremenite slog. 

V nedeljo se bo z energijo škorpijona razbohotila celotna paleta čustev, vključno s povečano strastjo, zato pričakujte na področju čustev vznemirljiv vrtinec, ki lahko tiste, ki ste nežne narave močno vznemiri. Če se soočate s hudo preizkušnjo, se boste sedaj lažje poglobili in se o vsem skupaj pogovorili. Prihajata mističnost in povečan občutek za tveganja. 

Merkur v znamenju tehtnice bo ugoden v smeri komunikacije in izobraževanja. Sedaj je tudi pravo obdobje za morebiten nakup računalnika, telefona in ostalih tehničnih naprav. Lažje se boste na področju dela in denarja prilagodili, strinjali in se soočili s situacijo ki vas obdaja na lažji način. Razne spore boste reševali bolj taktno, v globine se ne boste spuščali.

Venera v znamenju tehtnice vam bo omogočila, da boste izstopali kot diplomatski govornik, kot očarljiva oseba, ki ne mara uporabljati nespodobnih besed. Instinktivno boste zaznavali ali je nekdo do vas iskren, ali vas dopolnjuje, ali pa morda škodi vašemu razvoju. S tem vplivom boste duhoviti, mentalno prodorni. Zdravniki, zdravilci in ljudje v medijih boste v tem času našli več navdiha in podpornih energij, saj je čas namenjen ustvarjanju sinergije. Zdravljenje odnosov bo tudi v nedeljo, ko Venera prehaja v škorpijona, močno podprto, zato je to čas primeren, da se znebite starih zamer.

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN POSEBEJ

V ponedeljek prihaja z vplivom lune v raku ter z Zadnjim krajcem poglobljen občutek. Z veseljem boste sprejemali toplo naklonjenost in občutek intimnosti. Če se nahajate v slabih energijah, se lahko počutite kot malček, izgubljen v morju čustev. S trdim delom lahko uspešno razbremenite vso to čustveno intenzivnost. Nekoliko bo zmeden tudi vaš um, preveč boste komplicirali. Nekoliko bolj boste kritični in pripravljeni se boriti za svoj prav. Vsako izkušnjo boste zaznavali kot čustveni vtis.

V torek bo vpliv lune v znamenju leva zarisal samozavestne dražljaje in dvignil ego v vašo korist. Lažje kot v preteklih dneh se boste izpostavili in poskrbeli zase na pogumen način. Težko se bo pretvarjati ali skrivati navdušenje, zato je pomembno, da sledite svojemu srcu. Energija tega vpliva hrepeni po stabilnosti v zavzetem, častnem odnosu, zato boste zahtevali, da vas cenijo. Pogumno se boste odzivali na vse kar boste zaznavali. Pomembno vam bo, da vas domači poslušajo, ter da se strinjajo z vašimi stališči. 

Zdravje vam bo tudi v sredo, ko se bo luna nahajala v levu dobro služilo, čas pa je primeren tudi za kakšno spremembo videza, ki jo boste sprejeli z nasmeškom na obrazu. Znamenje leva povezujemo s srcem, zato je ta čas težavnejši za vse, ki imate na tem področju težave. Z veseljem se boste zleknili v udoben naslonjač in si pogledali kakšen film, ob katerem bo potrebno razmišljati. 

V četrtek boste dopoldne še pogumni in optimistično naravnani, pozno popoldne, ko luna prehaja v devico, pa se bo vse skupaj zavihtelo v bolj odgovorno smer. Prihaja nekaj težav glede prehranjevanja, prebave in postavljanja osebnih meja. Nenavaden čustveni pečat, ki vodi v neprestano analiziranje. Prihaja tudi obramba pred spremembami in možnost, da se kljub temu, da boste zelo marljivi počutite preobremenjeni. 

Najboljše se boste v petek in soboto, ko se bo luna nahajala v devici počutili ko boste postorili kar ste si zadali, tudi finance bodo bolj urejene. Načrtovali boste telesno vadbo ter samotne sprehode, ki bodo omogočili čiščenje telesa in duha. Skratka, delovali boste tako, da se bodo na koncu um, telo in duh počutili prerojeno. Na videz zdrava rutina pa lahko v negativnem smislu postane obsedenost, zato pravi ča odnehajte. Nasvetov drugih ne boste poslušali, raje boste trmasto ravnali v smeri svojih odločitev. V odnosih prihaja nekaj zapletov saj boste hladni in kritični, ker vas bo spremljal občutek, da ste nervozni zaradi prevelikega občutka dolžnosti. Konjunkcija med Soncem in Venero ustvarja prijetno vzdušje ter vas vabi, da se poglobite v materialne zadeve.

V nedeljo luna prehaja v znamenje tehtnice, zato bo notranji jaz bolj viden na površju. Standardi bodo visoki in ne boste si mogli pomagati, da ne bi ali okolja ali sebe polepšali in spremenili. Znali boste ustvariti tudi vzdušje mirnega ravnovesja. Prebudila vas bo lahkotna kakovost, zlasti če ste tik pred tem da uresničite, kar ste si zastavili. Zaznavali boste svojo prirojeno pravičnost in s tem si lahko pridobite zaupanje. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: