Kaj pravi ASTRO napoved za prihajajoči teden?

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 11. do 17. 1. 2020.

Kaj pravi ASTRO napoved za prihajajoči teden? (foto: pixabay) pixabay
10. 1. 2021

S Soncem v znamenju zemeljskega kozoroga boste v tednu pred vami bolj resni, vztrajni in stabilni. Če vas čakajo kakšni težji podvigi, se boste zagnano podali v učinkovito akcijo. Komunikacija bo potekala brez raznih dodatkov, neumnosti vas tokrat ne bodo zanimale, saj boste preveč usmerjeni v strog pristop in sistematične rešitve. Velik poudarek bo na finančnem področju.

Trdno in premišljeno se boste usmerjali proti svojim ciljem in z naprednimi idejami presegali tisto, kar je znano. Na področju čustev bo teden malce bolj zadržan, saj boste strasti in čustva malo bolj držali zase. Pojavi se lahko tudi kakšen dvom, ki lahko sproži nezaupanje. Potrudite se, da se boste držali vsega, kar ste obljubili, le tako bo vse skupaj bolj usklajeno.

V iskanju resnice se boste dotikali le konkretnih dejstev. Vse informacije boste trikrat preverili, šele nato si boste ustvarili svojo sliko. Težko vas bo prepričati v nekaj, kar se vam zdi nerealno ali nemogoče. Ohlapni načrti in prevelika pričakovanja ostajajo v ozadju. Najboljše se boste počutili, ko bodo pomembe naloge zaključene in ko bodo na vidiku tudi nagrade ali pohvale.

Merkur v znamenju vodnarja bo sprostil komunikacijo med vami in pomembnimi poslovnimi partnerji ali nadrejenimi. Začeli se boste zanimati za različne oblike dodatnega izobraževanja, morda vas bo privlačilo učenje tujih jezikov. Izboljšana bo sposobnost dogovarjanja, saj boste bolj trdno prepričani v svoje odločitve. Materialni uspeh bo odvisen od vloženega truda, zato ostanite iskreni in preudarni.

Venera v znamenju kozoroga bo tista, ki vam ne bo dovolila sanjariti, ampak vas bo povabila k temu, da sestavite zadeve, ki vam onemogočajo sproščene ljubezenske odnose. Čeprav lahko naletite na nerazumevanje, se z vsem skupaj ne boste preveč obremenjevali, saj boste prioriteto podarjali kariernim vzgibom.

Zaradi Marsa v znamenju bika boste potrebovali spodbudo, da boste lahko umirjeno delovali v pravem ritmu življenja. Ljubezni ne boste izkazovali z besedami, ampak boste bolj čutni in topli. Sebe boste v tem obdobju zelo težko prepoznali, težav z prepoznavanjem drugih ljudi pa ne boste imeli. Težko vas bo prevarati, pravočasno boste znali zaslediti tudi razne podtone. 

Tedenska napoved

Ponedeljkovo jutro bo čudovito, luna se bo nahajala v strelcu, objela vas bo tudi energija konjunkcije med Luno in Venero. Dopoldne pričakujte srečna naključja in optimizem, ob 14.30 pa več resnosti, saj luna preide v znamenje kozoroga. Na prvo mesto postavlja osebno odgovornost, v smislu vzdrževanja energije in notranjega miru, povezanega z odličnimi poslovnimi rezultati. 

Tudi v torek prihaja več kritike in izražanja mnenja, še posebej na področju dela in denarja, kamor boste vlagali skoraj vso svojo energijo. Dan ni najbolj ugoden za pogovore in dogovore, družbeno se lahko znajdete v napetih situacijah. Bodite previdni na cesti ter pri težjih opravilih. Povečana bo tudi občutljivost ega. 

V sredo se vam z Mlajem obeta zanimiv dan, popoldne vas bo prebudila tudi energija lune, ki prehaja v znamenje vodnarja. Vztrajnosti boste imeli več kot dovolj, zato se lahko lotite tudi kakšnega težjega opravila, saj boste odlično motivirani k napredku. Telo bo v odličnem stanju, popazite le na zdravo prehrano in ne iščite utehe v sladkih dobrotah.

V četrtek vas bo spremljala konjunkcija med Luno in Merkurjem, ki vam prinaša nekaj zmedenih in morda na prvi pogled zoprnih situacij, še posebej na področju medsebojnih odnosov. Privoščite si med delom ali učenjem kratke odmore, v katerih se nadihajte svežega zraka in nove energije. Zaradi narobe izrečenih besed tokrat ne boste užaljeni, znali si jih boste razlagati po svoje. Ljubezensko področje bo razgibano, kar pa vam bo v tem trenutku tudi ustrezalo.

V petek, ko se bo skozi dan luna nahajala v vodnarju ne boste več dovolili, da drugi manipulirajo z vami, zapustili boste preverjene situacije in se podali v razna zanimiva raziskovanja. Skratka, znali si boste poiskati drugačno, edinstveno pot. Prisotna bodo presenečenja, ki vas bodo lahkotno prebujala na vsakem koraku. Zdrsi in padci vas v tem času ne bodo spravili v jok, ampak vam prinašajo še dodatno stabilnost. Zaznavali in sprejemali boste vse lekcije, ki prihajajo v vaše naročje. Ob 23.17 uri preide luna v znamenje zasanjanih rib.

V soboto in nedeljo, ko bo luna v ribah, boste v domačem okolju veliko razpravljali, vendar bolj malo udejanjili. Dogajale se bodo tudi manjše nejasnosti, ob katerih boste nemirni in v določenih situacijah celo nepredvidljivi. Priporočljiva je domača naravna nega telesa, ki prinaša odlične rezultate.

S konjunkcijo Lune in Neptuna prihajajo v nedeljo poglobljene sanje in lepe navdihujoče misli, ki vas vodijo v povezovanje s podzavestjo. V negativnem smislu pričakujte več občutljivosti, labilnosti in dvomov. Posvečali se boste ljubezenskim odnosom, vendar kljub temu v notranjosti morda ne boste čutili pravega zadovoljstva. 

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: Prvi mlaj 2021: V misli bodo prihajali spomini, a Z NAMENOM

Retrogradni planeti v letu 2021: Naporna, vendar poučna obdobja

Venera se je prestavila v KOZOROGA: Dobro se boste zavedali, da je bolje biti sam kot v slabi družbi