Danes se Mars prestavi v BIKA: Kakšno energijo prinaša?

Mars iz aktivnega ovna 6. januarja prehaja v znamenje zemeljskega bika, kjer bo ostal do 4. marca.

Danes se Mars prestavi v BIKA: Kakšno energijo prinaša? (foto: profimedia) profimedia
6. 1. 2021

V tej poziciji se Mars sicer ne počuti najboljše, saj je njegova primarna energija impulzivna, energija bika pa je počasna. Vendar to ne pomeni, da ne moreta sodelovati in se povezovati. Ključ do uspeha med tem tranzitom je stabilno postavljanje dejstev, preden se odločite slediti novim smernicam.

Ker je Mars neprestano v akciji, bik pa je tesno povezan z vašimi vrednotami, se mora to, kar počnete, uskladiti z vašimi potrebami, počasi in premišljeno.
To je čas, da se poglobite v to, kar ste pred kratkim začeli in uporabite ambicijo Marsa, da to uresničite.

Planet Mars je bojevnik, ki stremi po pobudi in skokom v akcijo. Trmasti bik si želi olajšati svojo pot in stvari početi v svojem ritmu. Cilji bodo v tem obdobju sicer zastavljeni, vendar jih boste težje lahkotno popeljali do konca.

Mars je v znamenju bika manj jezen in manj agresiven, razen če ga kdo izzove. Konfliktom in dramatičnim izpadom se boste skušali izogniti, kljub temu pa ne boste dovolili, da kdo manipulira z vami.

To je vpliv, ki na vseh področjih išče varnost. Osredotočeni boste na finance, materialno udobje bo postalo bolj pomembno. To je odlična priložnost, da se borite za tisto, kar resnično cenite. Vpliv vas spodbuja tudi k temu, da upočasnite svoj tempo in uživate v vseh zemeljskih užitkih, ki vam jih ponuja življenje.

Z energijo Marsa v zemeljskem znamenju lahko prehitevate in ste pripravljeni zdržati, dokler ne dobite, kar si želite.

Previdni boste, kaj obljubljate in k čemu se zavezujete, ker vas ta energija spodbuja k temu, da se držite načrta, dokler ni končan. Čeprav boste delovali bolj počasi, boste izredno temeljiti pri vsem, kar boste počeli. Na trenutke ste lahko zelo neprilagodljivi in ​​trmasti, vendar kljub temu disciplinirani na dolge proge. Vaša prednost bo sposobnost upiranja manipulaciji. Zato boste med prijatelji in sodelavci pogosto pravi glas razuma.

Vaše oko za lepoto in disciplino vam bo podarjalo naravno sposobnost, da uspete na področju umetniškega udejstvovanja. Uživali boste predvsem na prostem, pri delu z živalmi ali z rastlinami. Bolj boste lahko občutljivi na dotik, vonj, okus in zvok. Z negativnega vidika bo v tem obdobju prisotna tanka črta med vztrajnostjo in trmo, ki lahko povzroči napetosti.

Skratka, z vplivom Marsa v biku vas bo vodila potreba po stabilnosti in varnosti. S planetom akcije in znamenjem osebnih vrednot, ki združujeta moči na vašem osebnem zemljevidu, bosta področje denarja in osebne lastnine visoko na seznamu prioritet. Zavedali se boste, da če si želite materialnega udobja v življenju, si ga morate zaslužiti.

Katera astrološka znamenja bodo znala izkoristiti motivacijo, ki jo prinaša Mars v znamenju bika?

V pozitivni smeri boste znali vpliv Marsa v biku najbolje izkoristiti rojeni v biku, devici, raku in kozorogu.

Katera astrološka znamenja čakajo zaradi energije Marsa v biku razne preizkušnje?

Nekaj lekcij in zapletov lahko zaradi Marsa v biku pričakujete rojeni v ovnu, dvojčkih in strelcu.

Vir: horoskop.si

Poglejte si še:

To so pomembni astrološki datumi v JANUARJU

7 stvari, ki jih morate storiti v novi dobi VODNARJA

KOZOROG zna tudi v največjem kaosu zrelo odreagirati