Astro napoved za ta teden: Pomembno je, da imate ob sebi tiste, ki razumejo vaše potrebe

Poglejte podrobno astro napoved in vpliv lune za vsak dan posebej.

Astro napoved za ta teden: Pomembno je, da imate ob sebi tiste, ki razumejo vaše potrebe (foto: shutterstock) shutterstock
12. 12. 2022

Sonce v znamenju strelca vam bo v tem tednu omogočilo, da bodo srečna naključja vaša sopotnica ne glede na dvome in strahove, ki se skrivajo v ozadju. Namesto da bi se osredotočali na tisto, česar ne morete storiti, je sedaj pravi čas, da spoznate tiste stvari, ki jih trenutno lahko rešite ali uredite. 

Tokrat ne boste zadovoljni z majhnim, vse, kar boste počeli in začrtali bo veliko in obširno, tudi način razmišljanja. Tako kot ostala področja, bo tudi področje ljubezni s Soncem v znamenju strelca razigrana pustolovščina.

Odnosi bodo področje življenja, iz katerega se lahko učite in raziskujete. Da bi ohranili svojo srečo, boste želeli biti z ljudmi, ki razumejo potrebo po neodvisnosti. Če vas bodo preveč obremenjevali ali izzivali, se lahko hitro pojavijo nesoglasja.

Preko Venere in Merkurja se vas bo dotikala energija kozoroga. Če si močno prizadevate za dosego cilja, poskrbite, da boste v svoj urnik vključili tudi prijetne stvari. Ne pozabite, da je Merkur v tej poziciji lahko odlična motivacija za napredek na vseh področjih. Razveselila vas bo dodatna sposobnost za reševanje problemov. Na svoje ideje lahko pogledate objektivno in ugotovite, kako veliko idejo razčleniti na izvedljive, manjše korake.

Um bo tokrat osredotočen na praktične in brezhibne stvari. Prednost boste namenjali samokontroli in pogovorom, ki so usmerjeni k cilju. Če se vam bo zdelo življenje pretežko in polno ovir, se lahko pojavi občutek frustracije. 

Z zemeljsko energijo Venere prihaja sicer nenavaden odnos do spolnosti, vendar se boste strastem prepuščali težje kot običajno. Nekoliko boste staromodni, spremljala vas bo želja, da se umirite in ustvarite nekaj, kar traja. Zelo boste zanesljivi in pričakovali boste, da se vaši bližnji ujemajo z navidezno stopnjo odgovornosti. V negativnem smislu boste zaznavali priokus melanholije, ki vas lahko popelje v temno območje. Pomembno je, da imate ob sebi tiste, ki razumejo vaše potrebe.

Pristop do odnosov ter do kariernih premikov bo zelo resen in premišljen, povezan z zanesljivimi ljudmi. Odzivi ne bodo tako drastični kot v preteklem obdobju, ampak resni ter obarvani z navidezno noto hladne energije. Zavestno se boste kakšni zadevi odrekli, če bo dišala po nestabilnosti. Namesto da se pritožujete zaradi premalo dogajanja na področju čustev, se raje v tem obdobju poslovno obarvanih energij usmerite v napredek na področju dela ali izobraževanja.

VPLIV ZA VSAK DAN POSEBEJ

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju leva, zato boste direktni in samozavestni. Želja bo nahajati se v središču pozornosti in voditi igro, kjerkoli se boste nahajali. Močno boste hrepeneli po hvali ter občudovanju. Ugoden čas za organizacijo vseh vrst zabav. Finančne zadeve se bodo začele urejati v pravi smeri, dišala vam bodo tudi tveganja, vendar se nikar preveč na hitro ne zaletite v nekaj, kar se lahko zaključi dramatično.

V torek, ko se bo luna še nahajala v ognjenem levu prihaja občutek, da vas vse energije podpirajo na poti, ki ste jo izbrali ter da srce dela v svoji polni moči. Najboljša odločitev je, da spustite bremena, ki so zaslužna, da nimate pokončne drže. Zaradi želje po tem, da se izpostavite, boste nekateri pogršali več topline in trenutkov, ko ste lahko sami s sabo. V odnosih bodo prevladovale strastne odločitve, ego pa se ne bo želel spustiti.

V sredo ob 9.45 prehaja luna v znamenje zemeljske device, zato se boste analitičnemu načinu delovanja težko izognili. Zelo boste delovni, skrbni in vztrajni, kar vas vodi v zadovoljstvo. Tokrat nič ne bo šlo spontano, v vsako zadevo boste morali vložiti dodaten trud, vendar se vam bo vse skupaj dolgoročno obrestovalo. Ne dovolite, da vas neuspešne situacije razjezijo. Umirilo vas bo pospravljanje in čiščenje.

V četrtek bo vpliv energije device prebudil potrebo po samoorganiziranju in disciplini. Pazite, da se vse skupaj ne izrazi kot pretirana kritičnost in ukvarjanje z nepotrebnimi skrbmi. Težko boste odmislili obveznosti ter malenkosti, ki jih še niste opravili. Sedaj ni pravi čas, da bi nekoga prosili za večjo uslugo, saj bodo odnosi bolj hladni. Zadržanost se bo prepletala tudi na področju ljubezni, zato ne bodite razočarani, če vsi predlogi ne bodo sprejeti.

V petek skozi dan se bo luna še nahajala v devici, nastopi tudi zadnji krajec. Če že dlje časa razmišljate o zaključevanju ali celo prekinitvi, boste sedaj ta korak naredili veliko lažje, brez odvečnega obžalovanja. Postavili se boste tja, kjer se nekaj dogaja in kjer vas sprejemajo z odprtim srcem. Zvečer se boste notranje popolnoma umirili, saj luna prehaja v tehtnico.

V soboto, ko se bo luna nahajala v tehtnici bo poudarjeno vse, kar diši po užitkih. Brez slabe vesti boste uživali v dobri hrani, vseeno vam bo, če kazalec na tehtnici hitro poskoči. Postali boste bolj prijazni, topli in dovzetni za dotike, poljube in objeme. Ta vpliv s svojimi aspekti iz vas izvablja tisto najlepše, tudi če preveč trmasto vztrajate pri določenih poglavjih.

V nedeljo, ko bo luna v tehtnici boste zaznavali večje zadovoljstvo s samim sabo. Znali se boste posvetiti telesu in užitkom, ki vas bodo popeljali v zadovoljstvo. Če se že nekaj časa borite za naklonjenost nekoga, boste tokrat pozitivno navdušeni nad odzivom. Tudi družinske zadeve se bodo odvijale v prijetnem s harmonijo obarvanem slogu.

Pripravil: Horoskop.si