Astro napoved za ta teden: Težko vam bo karkoli prikriti

Podrobna astro napoved za teden od 4. do 10. julija.

Astro napoved za ta teden: Težko vam bo karkoli prikriti (foto: profimedia) profimedia
4. 7. 2022

Teden s Soncem v znamenju raka prinaša obdobje obarvano s čustvi, iskreno ljubeznijo in občasnim vračanjem v preteklost. Ljubezen bo povezala vaše misli z domom in družinskim okoljem. Morda se kdo od vas odloči, da začne počasi skupno življenje. Tisti, ki ste v daljših vezah in zakonih, pa lahko prebudite razmišljanje o naraščaju. Energija bo povezana tudi s tem, da boste na vsakem koraku zaznavali resnico, težko vam bo karkoli prikriti.

Na zdravstvenem področju bodite bolj pozorne predvsem ženske, in sicer na ginekološkem področju. Čeprav se bo odvijalo prijetno vzdušje, lahko pričakujete tudi nekaj občutljivosti v odnosih, še posebej, če ne boste deležni takšne zgodbe, kot ste si jo zamislili. Imeli boste občutek, da se vse skupaj odvija počasi, vendar zelo intenzivno. Dobili boste določene odgovore na svoja vprašanja, vendar po pot do njih zahtevne narave, kar pa vas naj ne zaustavi, saj vas na koncu tunela čaka svetla luč. 

Poskusite zmanjšati svoja pričakovanja in se soočite s stvarmi, ki vam kradejo energijo, kljub temu, da boste imeli občutek, da ste vznemirjeni in nagle jeze. Nakopičilo se vam je tudi nekaj strahov, ki bodo sedaj še bolj intenzivno pronicali in zahtevali od vas, da jih premostite. Na področju dela boste umirjeni, vendar kljub temu dobro motivirani in pripravljeni za napredek. 

Do torka, ko se bo Merkur še nahajal v znamenju dvojčkov, poskusite s svojo odlično komunikacijo doseči napredek, nikar pa se v tem času ne spuščajte v preveč zahtevna opravila in nejasne konflikte.

V torek, ko se Merkur pomakne v znamenje raka, prihaja zadržanost, ki bo obarvana s splošno občutljivostjo. Vaše misli bodo podzavestno usmerjene v družino in družinske vezi. Lahko se odločite tudi, da boste polepšali svoj dom, ali ga vsaj malce popestrili. Če želite zgladiti družinske spore, je sedaj več kot primeren čas. Ne ustvarjajte si o ljudeh konkretnega mnenja, saj bi lahko bilo dolgoročno popolnoma napačno. Merkur v znamenju raka bo vašo komunikacijo olepšal, vendar bo prisotnih tudi nekaj sarkastičnih trenutkov, ki vas bodo razjezili in postavili pred dejstvo. 

Venera v znamenju dvojčkov bo popestrila odnose, le globini se bo želela izogniti. V tej poziciji je lahko prisotna samosvoja energija, zato ne bodite presenečeni, če vam bodo v določenih situacijah pripisali katero od teh dveh lastnosti. Vendar se ne boste preveč obremenjevali, saj boste zadovoljni sami s sabo in pripravljeni na vse, kar vam življenje ponuja. Tudi če boste opazili pomanjkljivosti, se jim tokrat ne boste pretirano posvečali, saj vam bo več pomenila sproščena zabava v dvoje, ali v večji družbi, kjer pa ne bo manjkalo smeha.

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN POSEBEJ

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenje device. To je čas nepredvidljivih dogodkov, ki jih najprej ne boste razumeli na pravi način, nato vam bodo postali celo zanimivi, saj jih boste ves čas analizirali. Tudi če se zadeve ne bodo dogajale tako, kot ste si zamislili, boste kljub temu sposobni vklopiti vztrajnost ter se pomakniti naprej. Zdaj je čas, da imate oči dobro odprte, izogibajte se neuspeha in prerekanja, da ne boste zgrešili prave poti. Pomembno za vas bo tokrat tudi finančno stanje. 

Tudi v torek, ko bo luna še v devici boste zaznali nekaj osebnih obremenitev, povezanih z ljubezenskim področjem. Težko se boste borili proti sebi, kaj šele proti drugim, kar bo v tem trenutku nemogoča opcija. Končno pa si boste zastavili dober urnik, ter poskrbeli da bo skoraj vse na svojem mestu, tudi vaše misli.

Pozitiven vpliv lune v tehtnici, ki nastopi v sredo prinaša ljubeče energije, s katerimi se boste v družbi ljubljene osebe dobro počutili. Zamikali vas bodo tudi razni podvigi, ki bodo potekali v harmoniji in slogi. V kolikor ste v ljubezenskem ali partnerskem odnosu, se v tem času dovolj posvečajte partnerju. 

Na prvo mesto bo tudi v četrtek, ko bo luna še v tehtnici stopila želja po umirjenosti in pravičnosti. To je čas, ko morate izkoristiti vse priložnosti, ki vam pridejo na pot, ter slediti svojim občutkom. Zaupajte bližnjim kar vam leži na duši, saj se boste s tem olajšali, nikar pa ne pretiravajte, saj vas lahko vpliv naredi nestrpne. Če čakate na kakšen odgovor, bo danes skoraj sigurno pozitiven.

V petek in soboto ko se bo luna nahajala v znamenju strastnega škorpijona, prehajate v bolj pestro obdobje, polno raznih manjših nesoglasij in čustvenih dvobojev. Te energije vas bodo vodile v poglobljeno razmišljanje in v obujanje lekcij iz preteklosti. Nastopila bo tudi nervozna in napeta energija, še posebej v primeru, če vam ne bo uspelo, kar si boste zastavili. Sledi umik v svoj svet, ki pa ne prinaša konkretnih rezultatov ampak le začasno premostitev vseh misli in težav. Povečala se bodo vaša splošna zanimanja, prisotna bo tudi radovednost. 

V nedeljo zjutraj, ko bo luna še v škorpijonu, boste sposobni hitrih reakcij, ter spontanih zaključkov. Nakopičile se vam bodo razne misli, povezane z globokim doživljanjem. Ob 10.34 uri luna prehaja v znamenje strelca, zato lahko ujamete srčna naključja, ki bodo podarila optimistično naravnano delovanje. Mikalo vas bo na izlete in potovanja, težko se boste zadrževali med štirimi stenami. Najboljše se boste počutili tisti, ki si dovolite spontano uživati v vsakem trenutku življenja.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite si še: