Tedenski horoskop od 26. 4. do 2. 5. 2021

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 26. 4. do 2. 5. 2021 (foto: shutterstock) shutterstock
26. 4. 2021

OVEN

Teden pred vami z ugodnim vplivom Sonca v znamenju bika vam prinaša veliko prijetnega. Vezani se boste končno sprostili in si v odnosu dovolili biti nekoliko bolj razigrani in navihani. Obetajo se vam tudi odgovori na vaša vprašanja. V praznično obarvan vikend vstopate bolj odločni in spočiti. Prevzeti boste morali vodilno vlogo, čeprav vam to ni najbolj všeč. Pogumno se soočite in stojte za svojimi načeli, saj so vam nakazane odlične možnosti. Če boste resnično verjeli v to, kar počnete, vam nihče ne bo mogel do živega.

BIK

Teden vam prinaša srečo in razigranost. Dobro se počutite, zato boste svojo dobro voljo zlahka širili tudi na tiste, ki bodo poleg vas. Nekdo vam bo tokrat hitreje pomagal najti pravo smer, ki vam bo odprla nova obzorja. Poskušajte se upreti omejitvam, ki vas nervirajo že nekaj časa. Naj čas ne bo več vaš gospodar. Vzemite si čas zase in se posvetite ljudem, ki jih imate najraje. Energija vašega znamenja vam bo podarila nezavedno preobrazbo in željo po spremembah. Zadeve se bodo odvijale v smeri, ki vam bo namenjena in čaka vas napredek. Tudi nove zgodbe so pod srečnimi vplivi, saj boste odlično razpoloženi.

DVOJČKA

Dnevi pred vami vam prinašajo veliko nihanj na več področjih. Zavedate se dejstev, pred katerimi ste si dlje časa trmasto zatiskali oči. Tisto, kar boste slišali, vam ne bo preveč všeč. Črnogledost vas ne vodi nikamor, zato se zbudite, dokler je še čas. Merkur v biku bo stal ob vas in vas usmerjal v kreativnost in ustvarjalnost na poslovnem področju. Zalotili se boste celo, da razmišljate o korenitih spremembah. Za ljubezen enostavno ne boste našli časa. V praznično obarvan vikend boste vstopili radovedni in predvsem spočiti.

RAK

Polni energije boste z lahkoto krmarili skozi teden, radovednost in dobra volja bosta vaši spremljevalki. Počakajte, da priložnost sama pride do vas, zato nikar ne prehitevajte. Težko boste ignorirali ali se upirali ustvarjalni in dinamični energiji, ki se bo nahajala v vaši bližini. Čez vikend se boste posvetili skupnim načrtom, če se nahajate v nedorečenem odnosu, je sedaj pravi čas, da položite karte na mizo in se soočite. 

LEV

Vpliv Polne lune vam bo v torek naklonjen predvsem v ljubezni. Veliko lažje kot v preteklih dneh boste našli svojo srečo in izpolnjenost. Popaziti morate na tiste zadeve, ki vas bremenijo in doumeti, da je življenje prijetna igra. Potreba po pohvali in priznanju bo proti konca vedno bolj močna in intenzivna. V četrtek prihaja tudi nekaj novosti, ki bodo ugodno vplivale na razvoj pomembne situacije. Počasi se daleč pride, kar bo za vas proti koncu tedna zelo pomembno. V nedeljo se boste nekoliko sprostili in si vzeli trenutek za klepet.

DEVICA

Poskusite izboljšati vse, kar je v vaši moči, tudi tiste stvari, ki so povezane z vsakodnevnimi opravki. Bodite pazljivi, saj vam bodo določeni ljudje jemali energijo. Razmišljali boste o drastičnih spremembah, ki si jih zares močno želite. V ljubezni si boste vezani želeli premikov naprej, zato boste namigovali o svojih željah. Umirite se, saj se nikamor ne mudi. Raziskovali boste stare stvari in končno prišli stvarem do dna. Nedelja vam prinaša predvsem umirjen pristop.

TEHTNICA

V torek, ko nastopi Polna luna se lahko pojavi nekaj nervoze in nezadovoljstva na osebnem področju. Ne prenesete nikakršnih napotkov, zato se boste ostro odzvali na vsak poskus. Pazite, saj se lahko zaplete, če ne boste dojeli, da sta molk in taktnost velikokrat najboljši orožji. Konec tedna bo več časa za to, da se resnično sprostite in uživate. Pripravljeni boste na vse, kar se vam bo ponudilo. Usmerili se boste k spremembam, ki vam prinašajo bolj sproščeno vzdušje in nove priložnosti.

ŠKORPIJON

Ne pritožujte se, kmalu bo prišla prava volja, ki jo čakate že nekaj časa. Sredi tedna boste nad nečim navdušeni kot že dolgo ne, saj se bo uredilo nekaj, kar je delovalo nemogoče.  Vaš dober čut za nove priložnosti se vam bo obrestoval. Nekaj manjših popravkov lahko določen odnos prikaže v boljši luči, kar vam bo povrnilo energijo. Vaši načrti običajno temeljijo na prilagodljivosti in improviziranju, tokrat pa bodo temeljili na sreči ter zaupanju.

STRELEC

Dogodki se bodo v sredo in četrtek odvijali z vrtoglavo naglico, komajda boste sledili bitju svojega srca. Situacija na področju dela in denarja vas ne navdušuje, ker se ponavlja nekaj, kar vam ne diši preveč. Če vam bo nekaj, kar se bo odvilo v petek všeč, potem uživajte, če pa vam ni, se pomirite, saj bodo tudi ti dnevi kmalu minili. Ljubezen, prijetna razmerja in druge dejavnosti bodo v soboto in nedeljo pomagale izboljšati vašo samopodobo.

KOZOROG

Veliko boste v torek, ko nastopi Polna luna razmišljali o preteklih izkušnjah, zato vas bo skorajda strah prihodnosti. Čas je, da opustite preteklost in se posvetite lepim priložnostim, ki jih prinaša teden. V ljubezni bo konec tedna resnično bučno in temperamentno. Namigi ljubljene osebe bodo pravi balzam za vašo dušo. Vsekakor se pravočasno oborožite z vsemi podatki, tako se boste v določeni situaciji uspešno zagovarjali. Vaše delo bo opravljeno. Mirno se lahko umaknete korak nazaj in opazujete.

VODNAR

Čas je, da se kljub prostemu dnevu premaknete naprej in se ne posvečate več malenkostim, ki so nepomembne. Vdihnite in si poiščite novih izzivov, z dobro voljo pristopite in poiščite pot do svojih ciljev. Pomagala vam bo tudi Venera v biku, ki bo sestavila vaše misli in vas popeljala v sproščene odnose. Ni razlogov, da se sprašujete, kako vas bodo v določenem okolju sprejeli. Le pozorno prisluhnite vsem, pri tem osvežite svoj spomin glede tega, kdo vas je nekoč podprl.

RIBI

V teden stopate zaradi vpliva Polne lune nekoliko zmedeni. Ne veste, kako in kam naj bi se obrnili, sicer pa je zastoj začasen. Svetuje se vam več fizične aktivnosti. Nekaj ste že pripravili, vendar postajate neverjetno pozabljivi in znova se ukvarjate z isto stvarjo. Zato boste izgubili nekaj časa, k sreči pa si to lahko privoščite. Ozrite se okoli sebe, prisluhnite kaj vam energija, ki vas obdaja sporoča in reagirajte. Prijateljsko in solidarnostno boste razpoloženi v nedeljo.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: