Tedenski horoskop od 6. do 12. decembra

Kaj nam napovedujejo zvezde za obdobje od 6. do 12. 12. 2021

Tedenski horoskop od 6. do 12. decembra (foto: profimedia) profimedia
5. 12. 2021

OVEN

Zelo pomembno v tem tednu bo, kako se boste odzivali na nenavadne razmere, ki se bodo pojavljale zaradi Sonca in Merkurja v znamenju strelca. Imejte pripravljen rezervni načrt, iščite pa tudi drugačne poti iz situacije, v kateri ste. Sprejmite dejstva, kakršna so in v trenutku bo vse veliko lažje. Čez vikend boste veliko razmišljali o ljubezni in prijetnih dogodkih. Prihajajo tudi finančne priložnosti, vendar tveganje tokrat ne bo ravno najbolj primerna izbira.

BIK

Razmislite, če bi se vpletali konflikte, ki se bodo odvijali okoli vas. Zadeva še ni dovolj zrela, da bi se rešila na takšen način, kot ste si vi zamislili, brez raznih trenj. Vaš položaj na poslovnem področju je boljši, kot ste upali, zato ste lahko, ko bodo vsi nekaj želeli od vas tisti, ki boste rekli ne. Na čustvenem področju vas bo v soboto vodil ego, kljub temu se ne vdajajte negativnim vibracijam. Skušajte biti vsaj v tem tednu bolj zadovoljni z ozračjem v družinskem okolju.

DVOJČKA

Ker se zanašate predvsem nase, vas izbruhi čustev ali nezanesljivost vedno bolj spravijo iz tira. Zaščitite svoje zamisli, predstavite prave argumente in uspelo vam bo premagati slabe energije. Zmage za vsako ceno pa zagotovo ne potrebujete. Bodite pozorni na nekaj pomembnega, znova preverite vse podatke in ugotovili boste, kaj ste izpustili. Razmišljate o delu in računih ali izplačilih, namesto da bi uživali v zasluženem počitku, zato se razbremenite.

RAK

V upanju na čim boljši rezultat se boste lotili reševanja določenega problema, vendar ne pozabite na površnost, saj se vam nakazuje nekaj manjših zank. Vpliv planetov bo bolj ugoden na čustvenem področju, saj prihaja bolj sproščeno, po drugi strani pa vznemirljivo obdobje. Vse skrivnosti in zamisli, ki ste jih držali v sebi se vam bodo v nedeljo nakopičile. Morda bi bilo boljše, da se z nekom, ki je vključen v situacijo pogovorite. Na čustvenem področju pa boste morali še nekoliko počakati, da se bodo zadeve premaknile.

LEV

Nepričakovano spremembo načrtov morate iskreno priznati tistim, ki bodo prizadeti. Več, ko se boste pogovarjali z drugimi, prej boste spoznali, koliko lahko ponudite drugim. Veliko bo pogovorov med prijatelji in prijali vam bodo iskreni komplimenti. Nekaj se vam bo zdelo preveč dobro, da bi lahko bilo resnično. Vseeno ne tvegajte le zaradi radovednosti. Ob koncu tedna lahko storite kaj spontanega in razburljivega, ter se za trenutek poskusite popolnoma odklopiti.

DEVICA

Za konflikte nimate ne dovolj časa ne energije, zato ravnajte tako kot pričakujejo od vas. Zaenkrat bo nujno popustiti, kmalu pa se vam bodo začele odpirati tudi druge možnosti. Navduševali boste s samozavestjo, toda bodite previdni, da vas ne bo nekdo popolnoma narobe razumel. Ostanite pozorni, posebno ob urejanju finančnih zadev. Vztrajajte v uravnovešenosti odnosa s partnerjem, saj sledijo čudoviti trenutki. Na osebni področju se odpira nova pot, ki prinaša svobodno izražanje. 

TEHTNICA

Spremljajo vas prijetne okoliščine, ki vas bodo vodile do boljših rezultatov. Na poslovnem področju boste imeli sijajno priložnost. Vse se bo dobro končalo, tudi na čustvenem področju boste zadovoljni. Sreča se vam lahko v zadnjih dneh tedna izmakne. Občutili boste pritisk, saj bo okoli vas ves čas plesala oseba, ki vam ne bo niti malce simpatična, vi pa ne boste vedeli, kako se je znebiti. Ne delajte si odvečnih skrbi, ampak raje ukrepajte v zvezi s svojo trenutno situacijo.

ŠKORPIJON

V službenem okolju boste v prvih dneh tedna prijetno presenečeni. Vse poteka bolj mirno, kot ste predvidevali, kar pa nikakor ne pomeni, da vam bo dolgčas. Odpira se možnost za zanimivejši nov začetek, ki pa bo presenetila z vsebino. V petek boste pripravljeni stopiti stopničko višje, zato prisluhnite vsemu, kar se dogaja okoli vas. Začutili boste, da je težavna situacija razrešena, kar vas bo umirilo. Cilj boste dosegli samo, če boste ostali zvesti sami sebi.

STRELEC

V sredo boste povezali pogum ter samozavest in se usmerili v razčiščevanje odnosa, ki vas obremenjuje. Prihaja tudi nekaj harmonije in dinamike, kar vas bo najprej zmedlo, nato se boste odločili nadaljevati zadevo, ki je sicer komplicirana, vendar zanimiva. Ne čudite se, če boste proti koncu tedna začeli razmišljati popolnoma drugače, saj se bo dogajanje ves čas spreminjalo. Ne bo pa vse slabo, nekdo vas bo presenetil s svojim hudomušnim nasmeškom, ki vas bo popeljal v sproščenost. 

KOZOROG

Doživeli boste presenečenje, ki pa bo tokrat izjemoma zelo pozitivno. Veliko bo smeha in dobre volje, ter pogovorov povezanih s čustvi. Sodelovanje s sodelavci bo v četrtek in petek, ko boste z vplivom lune v ribah zelo sproščeni, prineslo dobre rezultate in ugodne okoliščine. V petek še posebno skrbno ravnajte z lastnim in tudi tujim denarjem. Ponavljajoči se glavoboli so vam dali misliti, zato boste tokrat poskrbeli, da bo na področju zdravja vse tako kot je treba.

VODNAR

Ljubezensko področje vam bo dajalo moč in obilico energije. Osrečevale vas bodo majhne pozornosti in vse tisto, kar je na videz za marsikoga zelo nepomembno. Obremenilo pa vas bo nekaj nerešenega v povezavi z domačimi vprašanji. Nekoliko manj boste razpoloženi za prijateljska srečanja. V zadnjih dneh tedna boste imeli občutek, da se določeni odnosi na nek način podirajo, vendar se nikar ne ustrašite, saj lahko izkoristite praznične vibracije in se ponovno povežete na prijeten način. 

RIBI

V ponedeljek, ko bo luna v kozorogu, ne boste spregledali nobene malenkosti, kar vas vodi k boljšemu razumevanju celotne situacije. Sredi tedna bo marsikaj zelo zapleteno, zato ne bodite presenečeni nad dejstvi, ki vas bodo prebudila. Na miselnem področju boste v ospredju, ko pa bo prišel čas za dejanja, ostanite v ozadju, saj niste dovolj dobro pripravljeni na prave odgovore. Nepremišljenost vam lahko pokvaril vikend, zato najprej vdihnite, šele nato se odločite kako naprej.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: