Napoved za ta teden: Prihaja energija razreševanja

Teden z vplivom Sonca v kozorogu je odličen čas, da naredite spremembe, ki vas bodo popeljale v leto 2022. 

Napoved za ta teden: Prihaja energija razreševanja (foto: shutterstock) shutterstock
3. 1. 2022

Obkrožite se z ljudmi, ki pozitivno vplivajo na vaše odločitve in vas ne obsojajo za napačne korake. Odlične sposobnosti skušajte uporabiti v svojih interakcijah na področju kariere. Ne bojte se zahtevati, kar smatrate, da vam pripada.

Kljub temu pa pričakujte učenje lekcij o potrpežljivosti in vzdržljivosti. Zadeve ne bodo delovale enostavno, ampak s trudom, odrekanjem in trdim delom. Ker se boste dobro zavedali razpoložljivih virov, se boste osredotočali na dosegljive rezultate. Ne boste počivali, dokler ne boste začutili, da ste ujeli svoj smisel in cilj.

Spremljale vas bodo jasne predstave o tem, kaj pričakujete od sebe in drugih. Poudarjali boste status in moč, uživali boste v vzpenjanju po lestvici uspeha. Nagnjenost k melanholiji bo ustvarjala edinstven filter za poglabljanje vase. Čustveno podporo boste iskali v družini. Prihranite sedaj svoj denar in si naredite načrt za prihodnost.

Zaradi vpliva Merkurja v znamenju vodnarja boste razmišljali drugače. Prihaja energija, ki se zelo hitro absorbira, zato se boste zlahka dolgočasili ob dolgih razlagah. Morda boste nepredvidljivi, upirali se boste na nepredvidljive načine. Osredotočenost bo lastnost, s katero boste lažje prodirali in tudi uspeli. Sposobni boste narediti večje mentalne korake, nagnjeni boste k logičnemu, objektivnemu razmišljanju. Ideje bodo imele pečat individualnosti, celo ekscentričnosti, vendar se boste zelo dobro zavedali tudi utripa skupine. Razmišljanje bo pogosto progresivno. Počutili se boste kot nekdo, ki ne zaznava pomanjkljivosti v svojem razmišljanju. Zvesti pa boste predvsem naprednim idejam.

Retrogradna Venera v kozorogu je zaslužna za uspeh, vendar se je zanj potrebno močno truditi. Prihaja energija prizadevanja, boja in razreševanja. To je čas, ki vam omogoča, da postanete ponosni na težje kote svoje samoopredelitve, ter na izkušnje, ki so morda v preteklosti pustile brazgotine. Na udaru bo hrepenenje po linearni, materialistični zgodbi o uspehu, vpliv vas bo prisilil, da se soočite s sabo. Če želite sprejeti lepoto, občutek umirjenosti in samozavesti, boste morali najprej prehoditi dolgo pot in vztrajati. Ozrite se nazaj na izkušnje in na načine, s katerimi ste se naučili skrbeti zase. Zdaj boste veliko bolj odgovorni.

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN POSEBEJ 

V ponedeljek vas bo spremljala luna v znamenju kozoroga, obremeni vas lahko tudi konjunkcija med Luno in Plutonom. Začeli se boste zavedati, da vas čakajo še številna drobna opravila, ki jih bo potrebo izpeljati do konca. Nič ne bo enostavno in nič ne bo šlo brez vztrajnosti in potrpežljivosti. Brez prigovarjanja in nerganja se boste podali v delovne izzive, nekaj več zapletov pa pričakujte na področju čustev. Duševno počutje ne bo ravno najboljše, zato si privoščite druženje z živalmi, ki bodo dober terapevt. Pri ljudeh boste hitro našli napake, vendar se poskusite malce zadržati. Pozno zvečer luna pride v vodnarja.

V torek se boste z zračno energijo podali v nove podvige. Želeli boste da se dogaja, da vas opazijo in da vam prisluhnejo. Konjunkcija med Luno in Merkurjem prinaša nemirne korake, željo po akciji in veliko majhnih opravil, ki bodo kradla vaš čas. Um bo zelo jasen, hiter in bister, v vsaki situaciji boste pohiteli, da vas kdo ne bo prehitel.

V resne ali težavne pogovore se tudi v sredo, ko bo luna še v vodnarju nikar ne zapletajte, saj bi lahko povedali nekaj, kar bi nasprotna stran narobe razumela ali celo zamerila. To je čas nepredvidljivih dogodkov, ki jih najprej ne boste razumeli na pravi način. Za sprostitev se razgibajte v naravi.

V četrtek prihaja z luno, ki prehaja v ribi, energija, ki bo močno obarvana s čustvi, ter splošno občutljivostjo. Prihaja nekaj napetosti v odnosih, saj ne boste želeli slišati realne zgodbe, ampak boste skušali vse razumeti po svoje. Težave se lahko pojavijo tudi v krogu družine, saj bo vsak vztrajal pri svoji odločitvi. Situacijo bo nekoliko izboljšala konjunkcija med Luno in Jupitrom, ki prinaša dobro zdravje ali novo energijo za ozdravitev. Pogoste bodo tudi dobre novice na področju kariere.

Če si želite polepšati petek uživajte v vsem lepem, kar vam je trenutno na voljo.

V soboto zgodaj zjutraj preide luna v ovna. Uporabiti bi morali nekaj prilagodljivosti, da boste lažje znali poskrbeti zase. Sprejeli boste nekaj konkretnih odločitev, poslužili se boste direktnosti in se borili do konca. Dobro bi bilo čim manj komplicirati in slediti svoji spontanosti. Izjemno učinkoviti in neutrudljivi se boste podali v vse zadeve, ki bodo prebudile vaše zanimanje. Oboroženi s pogumom in z vztrajnostjo si ne boste dovolili, da bi vas kdo prehitel. Ves čas se boste ozirali naokoli po novih izzivih in spremembah.

V nedeljo bo nastopila konjunkcija med Soncem in Venero. Področje ljubezni in čustev bo obogateno, prijetno in obarvano s privlačnostjo. Veliko vam bodo pomenili prijateljski odnosi, ki jih boste želeli poglabljati. Prijetno vzdušje, sreča, zdravje in izobilje vam bodo polepšali dan. Energija bo povečana tudi v večernih urah.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite tudi: