Prihaja energija lahkotnega in spontanega STRELCA

20. 11. 2023
Deli
ženska v rdečem puloverju (foto: shutterstock)
shutterstock

Preberite podrobno astro napoved za teden od 20. do 26. novembra.

V nov teden se boste podali obdani z energijo Sonca in Marsa v znamenju škorpijona. Še vedno bo prisotno iskanje globine, ki pa bo vedno manj intenzivno. Energija se bo prepletala z globokimi željami, spolnostjo in sprostitvijo.

Površnosti ne boste dovolili, da manipulira z vami, saj boste vse proučevali zelo skrbno, v ozadju bo ves čas prisoten občutek, ki vas bo vodil v vnovično preverjanje. Vendar se ne predajate nezadovoljstvu, saj se obdobje skrivnosti v sredo, ko Sonce prehaja v znamenje strelca, zaključuje.

Pot, ki bo prepletena z energijo strelca, bo lažja, bolj radostna in spontana. Tegobe in strahovi, ki so vas bremenili, se v določeni meri lahko poslavljajo. Optimizem in prodornost boste znali spretno uporabiti v svoj prid.

Zavedali se boste pomena pozitivnega razmišljanja. Ambiciozni boste in direktni pri doseganju svojih ciljev. Entuziazem, s katerim se boste lotevali dela in pri tem odlično uspevali, bo močno povečan. Ne pozabite pa na kakšen pomemben pregled pri zdravniku, saj se vas bo večkrat dotaknila pozabljivost.

Imeli boste možnost, da uravnotežite stvari, ki so bile do sedaj nejasne in dramatične. Povečano bo hrepenenje po druženju, saj boste zelo težko sami s sabo.Iskali boste takšne in drugačne stike, zadovoljili se boste s tistimi, ki vsebujejo dober humor. 

MERKUR V STRELCU

V znamenju strelca se bo v tednu pred vami nahajal tudi Merkur. Tudi če bo na področju dela prisotna zmeda, se boste z nalogami lahkotno soočali. Dovolj časa vam bo ostalo tudi za zabavne vsebine in klepet, ki bo obarvan z veliko smeha in kakšno sarkastično pripombo, ki bo hitro pozabljena.

Več se boste gibali, sodelovali in se bolj intenzivno odzivali na razne dražljaje. Povsod boste želeli biti vključeni in zanimalo vas bo tudi tisto, kar vas običajno ne zanima. 

VENERA PRINAŠA NEŽNE ENERGIJE

Venera se bo nahajala v znamenju tehtnice in njene nežne energije vam lahko olajšajo uvid v trenutno situacijo s popolnoma druge perspektive. Vzemite si čas in odkrijte, kaj je tisto, kar vas resnično bogati in privlači.  Pozorni bodite, da se ne boste prehitro odločali in potegnili prehitrih zaključkov. 

MARS V STRELCU

Mars, ki v petek zapušča škorpijona in prehaja v znamenje strelca, bo priskočil na pomoč v odnosih, ki so se v zadnjem času ohladili. Z njegovo pomočjo in z nekaj volje se lahko ponovno začnejo sestavljati v pozitivni smeri.

Zamere bodo počasi pozabljene, saj vas bo zanimalo veliko drugih, novih stvari. Razmišljali boste o potovanjih ter o znancih iz tujine, s katerimi je v tem času večja verjetnost stikov. 

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN

Ponedeljek bo zanimiv dan, v katerem lahko pričakujte lepe stvari, obremenitve, vprašanja in odgovore, ki pa se lahko kasneje izkažejo za neustrezne. Dopoldne se bo luna nahajala v znamenju vodnarja, nato prestopi v znamenje rib, spremljal vas bo tudi prvi krajec. Pričakujte ekstremne odločitve in korake, ki si jih boste še dolgo zapomnili. 

V torek vas bo spremljala energija lune v znamenju rib, zato vam bo zelo toplo pri srcu, če nekomu, ki vam je zelo blizu priznate, kako iskreno ga spoštujete ali ljubite. V negativnem smislu bo prisotnega nekaj nezaupanja ter ljubosumja, ki se ga boste znebili z iskrenim pogovorom. 

V sredo skozi dan se bo luna nahajala v ribah, nato proti večeru prehaja v znamenje ovna. Nastopi tudi konjunkcija med Luno in Neptunom. Nežne energije se vas bodo dotaknile na vseh področjih, zato boste veliko premlevali, se borili z raznimi zaznavami in skušali osebnostno napredovati. Težave drugih vas tokrat ne bodo zanimale, saj se boste z veseljem posvečali le sebi. To je ugoden čas, da si privoščite nekaj trenutkov ob umirjeni glasbi. Če boste imeli občutek, da se slabo počutite ali da nimate dovolj energije, se ne smilite sami sebi. 

V četrtek vas bo spremljala luna v znamenju ovna, zato namesto da se pritožujete, da je vse preveč intenzivno, sprejmite hitro energijo in se z njo povežite. Na poslovnem in finančnem področju bodite previdni, saj bi lahko v določeni situaciji prehitro in napačno odreagirali. Ego se dviga, pomembni boste sami sebi, kar vas bo navdihnilo s koraki, ki prinašajo neverjeten pogum. Godili vam bodo komplimenti povezani s tem, kako zelo sposobni ste.

V petek, ko se bo luna skozi dan nahajala v ovnu, se bo prebudila želja po izmenjavi mnenj. Če v določeni situaciji ne boste zadovoljni, ne boste razmišljali, ampak se boste podali v akcijo, v smeri, da olajšate kakšno zadevo. Če niste najbolj dosledni ali analitični, boste ves čas nekaj iskali. Na vsak način se boste želeli znebiti občutka, da ste odvisni od drugih ljudi, nekateri boste do večera, ko luna prehaja v bika, delovali nepremišljeno in zaletavo. 

V soboto se bo luna nahajala v biku, nastopi tudi konjunkcija med Luno in Jupitrom, zato lahko na vseh področjih dosežete dobre rezultate in si pričarate prijetno vzdušje. Družina bo pomemben člen, zato ji boste posvetili več časa. Iskali boste mirne klepete, saj vas bodo glasni in vsiljivi ljudje zmotili. Zemeljske energije vas bodo obdržale v coni realnosti. Vsako pretiravanje vas bo zmotilo, le na področju prehranjevanja se boste ob raznih dobrotah težko disciplinirano zadržali.

V nedeljo bo luna v biku, nastopi tudi konjunkcija med luno in Uranom, zato bo umirjeno delovanje zmotila kakšna nenavadna pripomba ali zadeva. Dan bo ugoden za ljubezensko srečanje, reševanje družinskih sporov ali hobi, ki vas bo napolnil s kreativnostjo. Negativne zaznave se lahko prebudijo pri tistih, ki so na psihičnem področju v težavni situaciji. Rešujte kar lahko rešite in pustite pri miru vse, na kar nimate vpliva.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: